Derek Lam Elsa -nahkakytkin

Kun Amanda peitti Derek Lam Python Elsa -kytkimen viime kesänä, hän ei ollut kiinnostunut laukkuun. Ja kaikki jaoit mielipiteesi, enimmäkseen sanomalla, että olet eri mieltä ja rakastat laukkua. Minua ei siirretty kumpaankaan suuntaan. Mutta nyt olen ja minun on jaettava se teille kaikille.

Se oli kuin toinen valokuva tekisi laukusta näyttämään vaalealta ja heikkolta. Tai ehkä se oli jopa pussin väri. Mutta kun tämä kirkas turkoosi Derek Lam Elsa -nahkakytkin kiinnitti huomioni, tunsin voittavan jakaa sen kanssasi.

Ensinnäkin tunnustan rakkauteni turkoosi värillisestä. Se on neroväri, ei aivan vihreä eikä aivan sininen, mutta upea houkutteleva kokoelma. Vaikka en ollut varma tämän kytkimen suunnittelusta aiemmin, rakastan sitä nyt. Miksi? Koska se on erilainen. Monissa kytkimissä on odotettavissa olevia malleja, ja pienet erot erottavat ne seuraavasta.

Mutta tämä malli on erottuva ja tuo meille epäsymmetrisiä kosketuksia ja lisäsuunnitteluelementtejä. Vetoketjun läppä on epäsymmetrinen ja siellä on sivupöytä. Kaikilla ylimääräisillä ulkonäöillä havaitaan, että kukin on käyttökelpoinen eikä vain show. Taskut ovat runsaasti tässä kytkimessä, mikä on aina plus. Ja mitat ovat tilavia, mutta eivät ylivoimaisia, 7 ″ W x 11 ″ H x 2 ″ d. Pari kuukautta sitten olisin ohittanut tämän kytkimen, mutta en tällä kertaa. Osta Saksin kautta 790 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *