Huomaatko fake Louis Vuitton? AUTHENTIC VS. replica Louis Vuitton NEVERFULL vertailu

Yksi pussi on GM (yksi vasemmalla on valkoinen tausta), kun taas toinen on MM joten pitää tämä ero mielessä, kun luet tämän oppaan!

Louis Vuitton on ja tulee aina olemaan yksi halutuimpia merkkivaatteet siellä! Neverfull pussi nimenomaan on yksi heidän paljon suosittu laukkuja – julkkiksia ja fashionistas kaikilta elämänaloilta ovat osoittaneet rakkautensa pussiin. Olen henkilökohtaisesti rakastan Neverfull, koska se on yksi kaikkein toiminnallisia pussit minun vaatekaappi – se on iso ja sopii KAIKEN! varsinkin jos valitset pussi sen suurin koko – GM! Tämä käsilaukussa tarkastelu vertaa aito Louis Vuitton Neverfull Mimosa laukku kopio versio samasta pussista. Joten voitte kertoa kädeltä, joka on väärennös? Olipa vastaus on kyllä tai ei selaa alla nähdä, jos olet oikeassa!

1) tarkastella kankaalle laatua pussin

Tämä on kova ero havaita näiden 2 pussia ottaen huomioon, että kangas laatu on pisteen replica, mutta huono knockoff on muovinen-y tuntuu purjekangasmateriaalia. Kangas viittaa monogrammed ruskea käytetty materiaali rungon pussiin.

2) tarkastella ompelemalla pussin sivuilla ja alapuolella pussin

Jälleen kerran replikan laukku esillä tämä viesti on erittäin laadukas, joten on vaikea huomata suurin heikkous, mutta varmista, että puolella pussin ompelemalla suoristaa. Muodot on monogrammin Canvas täytyy myös kohdistaa sivuilla pussin. Jos huomaat huono tai epätasainen ompelemalla tai ompelemalla se on hyvin väljä nopeasti niin olet paljon todennäköisesti huono väärennös kädet. Katse alla laukku on erittäin tärkeää, koska paljon kopio myyjät saavat laiska kun se liittyy laukun pohjalla ja tinkiä paikalla he ajattelevat monet ihmiset eivät kiinnitä huomiota joten kannattaa kurkistaa alta!

3) näyttävät sisälle pussiin nähdä laadun vuorin

Kuten aikaisemmin replika myyjät tyypillisesti tinkiä alueet ne katsovat olevan vähemmän ratkaiseva on pussiin kuten sisätilojen joten varmista kurkistetaan potentiaaliset ostoksen ennen menojen yhtään rahaa! Sisätilojen Louis Vuitton neverfull on puuvilla vuori, joka on kestävä. Varmista kiinnittämään huomiota vuori painatuksen ja tasku, johon Louis Vuitton logo on painettu. Jos jotain näyttää päältä tai tunnus näyttää hauska voi olla väärennetty kädet. Sisätilojen aito laukku on tässä tapauksessa hieman puhtaamman katsoa ympärilleen saumat pohjassa kuitenkin kuin kaksi sisätilat näyttävät olennaisesti identtiset.

4) kurkistetaan pussiin nähdä leimaamalla

Vielä viimeinen usko voit vilkaista buy selvittää onko laukku on väärennös tai todellinen on ottaa katsomaan leimaamalla sisätilojen etiketissä pussin (joka on tasku sisäpuolella). Ei riitä, että tarkistat ompelemalla ympäristömerkin ympärille, mutta sinun täytyy myös tarkastella, miten sanat leimattu. Jos näet T: n Connect ”Vuitton” tai jos näet huonon leimaamalla laatu kyseessä voi olet väärennös. Replica pussi visualisoitiin edellä on korkea laatu (tai sitä voidaan pitää superfake), joten jälleen kerran se on vaikea havaita näitä kysymyksiä, että tietyt pussiin.

Joten miten teit? Oletko helposti selvittää, mikä pussi oli väärennös? No jos et ole nyt se oli yksi ensisijaisista puolella näytön (pussin kanssa tummempi kuvia / ei-valkoista taustaa). Tämä laukku on todella hyvä kopio (a superfake tai vastapäivään replica) niin ajatukset annetaan tässä viestissä eivät välttämättä päde, mutta paljon replica laukkuja siellä ei superfakes niin pystyt helposti havaita näitä heikkouksia . Toivottavasti tämä opas on arvokasta joko kopio ostaja haluaa saada kopio Louis Vuitton neverfull käsilaukku (jotta he osaavat ostaa laadukkaita pussi) sekä yksittäisen tavoitteluun saada aito ja haluaa varmistaa, että ne eivät saa huijattu maksamalla aito hinta tunnistaa jonkin knockoff Louis Vuitton! tuntuu hintaan sisältyvä kommentti alle ja haluaisin tietää, onko sinun mennä aito tai väärennetty tämän Louis Vuitton Neverfull laukku!

Kuinka hyödyllinen oli tämä viesti? ErinomainenGoOdoVageporawul

Äänestä Tämä viesti (14 ääntä)

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Voit myös nauttia:

Hermès Kelly Musta 30cm replica Review

Pussi Päivitys: Louis Vuitton Neverfull MM Neo …

Celine replika Laukut: Hyvät, pahat …

Louis Vuitton Quick Banoulière 35 Replica Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *