Wayuu Taya -säätiö antaa sinun näyttää tyylikkäältä ja auttaa alkuperäiskansoja

esteettisten kysymysten ulkopuolella ns. “Etnisen” tai “heimo” -muodon kanssa, minulla on myös eettisiä ongelmia suuntauksen kanssa. Muodilla on taipumus ottaa visuaalisia vihjeitä kokonaiselta vaikutteisiin, jotka eivät aina lopeta ajattelemaan, millaisia ​​asenteita tai ongelmia se voi olla hiljaisesti tukemaa kunnioittamalla tiettyä ilme Ihmiset, jotka loivat heidät, tai kulttuuri, josta he tulevat, ovat nykyaikaisen muodin vähiten houkuttelevia käytäntöjä.

Fetishisoivat ja karikaturoivat kulttuurit, jotka länsimaiset vaikutteet ovat hävittäneet, ovat loukkaavia; Sen sijaan alkuperäiskansojen yhteiskunnissa tulisi olla kunnioitus ja ymmärrys. Onneksi Wayuu Taya -säätiön kaltaiset ihmiset pyrkivät tuomaan trendit ja kulttuurit, jotka tuottivat heidät yhdessä ostamaan trendikkäitä toiveita sekä rikastuttavat ryhmiä, joiden elämä on inspiroinut suuntauksia.

Laukkujen, kuten Wayuu Taya -säätiön geometrinen laukku, alkuperäiskansojen naiset tekevät tavanomaisen kudontatyötä (tämän erityisen perustan kanssa keskitytään Latinalaisen Amerikan Wayuu -heimoon) ja tuotot menevät naispuolisten työntekijöiden kouluttamiseen ravitsemuksessa, vanhemmissa ja perheessä suunnittelu. Saat boho-ilmeesi, Wayuu-ihmiset saavat paljon tarvittavia sosiaalipalveluita, ja voit rokottaa ”etnisen” ilmeen (mitä se tarkoittaa) tietämällä, että käsilaukkasi rahat ovat auttaneet ihmisiä. Mene Shopbopin läpi 132 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *