Suunnittelu Miamin piiri aukeaa … ok? Mennä!

Kaksi yötä sitten, 1. joulukuuta, meillä oli etuoikeus, jonka ystävämme kutsuvat Fendissä tämän vuoden tyylin Miami Vernissagen avaamiseen Miami Style -alueella.

Fendi sponsoroi toisena peräkkäisenä vuonna tapahtumia, jotka toimivat valikoiman rajoitettua painos erillisiä vähittäiskaupan ympäristöjä, taideinstallaatioita sekä maailman monien näkyvien tyyliä ”” tyyli Miami/.

Fendi toimi ankkurivuokralaisena F -tehtaassa, joka löytyi historiallisesta Moore -rakennuksesta, ja hämmästyi sen uusimmista rajoitetuista versiotarvikkeista, mukaan lukien sen rajoitetun version tyylin ”neulapisteen ompeleen” debyytti, tuottama Silvia Venturini Fendi. Jokainen peruskaappien baguette sisältää ohjeita sekä merkkijonoja (värien monissa), jolloin kuluttaja voi mukauttaa ja ompelee oman laukkunsa.

Laukkujen lisäksi Fendi tarjosi myös erittäin erikoispainon Funky, Fuzzy, Glitzy sekä kiiltävät kitarat. Huomasimme, että nämä oli erityisesti valmistettu YouTube-Smashhit-kaistalla sekä käytettäessä heidän tulevalla kiertueellaan.

Sen lisäksi, että maksimme näytölle läheisen koron, meillä oli nautinto sekoittaa useita Fendissä olevia exec -ryhmiä, mukaan lukien Silvia Fendi, joka edustaa historiallisen maisonin kotitalouden luojan kolmatta sukupolvea.

Kotiviihdettä tarjosi – arvasit sen – okei. Chaps rokkasi räätälöityjen Fendi/Gibson -kitaroidensa kanssa ja tarjosivat online-laserilla parannettua esitystä heidän monista näkyvistä osuma-singleistään. Voit saada kiinni esityksestä YouTubessa, kohteliaasti mahtavasta metsästyksestä.

Suunnittelu Miami on jatkuvaa 5. joulukuuta asti, jos olet Etelä -Floridan alueella, ehdotan, että tarkistat sen.

Muutama paljon enemmän kuvia alla olevasta tapahtumasta, nauti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *