Alexander McQueen Skull Print Canvas Shopper

, jolla on suuri osa muotimaailmasta, joka edelleen kelautuu lahjakkaan suunnittelijan Alexander McQueenin menetyksestä, siellä on paljon hienovaraisia ​​vihjeitä hänen allekirjoituksistaan. Tämä Alexander McQueen Skull Print Canvas Shopper muistuttaa siitä, mikä voi olla McQueenin kaupallisin menestys, kallo painettu huivi. Nicole Richien muotilevyjen käyttämät Olsen -kaksosiin Kate Mossiin, se pidettiin ainutlaatuisen sekoituksen tumman aiheen ja hämmästyttävän kevyen sifonkun vuoksi.

Ikoninen kallo on reinkarnisoitu useita kertoja, säiliöiden ja renkaiden, sandaalien ja kiihkeiden kallokytkimien kanssa, suosikki täällä Purseblogissa. Canvas Shopper muistuttaa kallo -aiheesta parhaimmalla, yksinkertaisimmalla mahdollisella tavalla. Suunnittelu on samanlainen kuin kuuluisan huivin, mutta suunnittelijan kuoleman valossa on pahaenteinen tunne.

Silti kultainen laitteisto ja luksusketjun kahva tarjoavat täydellisen vastakkaisuuden kankaan sitkeyteen. Se on hyvä laukku, mutta yksinkertainen. Joten mitä mieltä olet tästä laukusta? Onko se liian yksinkertainen vai liian pahaenteinen vai vain? Osta Bergdorf Goodmanin kautta 650 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *