Julkkikset ja Balenciaga -laukut: Retrospektiivi

, kun todellisuus asettuu sisään ja kohtaamme tosiasian, että Nicolas Ghesquiere ja Balenciaga ovat päättäneet jakautumaan ja jatkamme surua ainoalla tavalla: juhlimalla legendaarisia käsilaukkuja, jotka Ghesquiere loi legendaariset käsilaukut Balenciagalle. Balenciagan moottoripyöräpussin pitkäikäisyys kaikissa sen inkarnaatioissa on hämmästyttävä; Suunnittelu debytoi vuonna 2001, ja siitä lähtien se on ollut kaikkien maailman merkittävimpien muotitoimittajien zillion -eri muodoissa täyteen puoleen Purseblog Company -henkilöstöstä. (Se olen minä, Megs ja Hilary, niille teistä, jotka luotat.)

Olen omistanut vuosien varrella neljä Balenciaga -laukkua, ja ne ovat ensisijaisesti polttoainettani ensisijaisten suunnittelijoiden käsilaukkujen maailmaan. Sain tietää heistä suurelta osin suunnittelun huomattavan kuuluisuuden takia; Kun olin yliopistossa, et löytänyt tähtiä ilman yhtä. Tähän päivään mennessä näyttää siltä, ​​että käytännössä jokaisella Hollywoodin naisella on Balenciaga jossain säännöllisessä kiertossaan. Epäilen? Haluamme tarjota todistuspöydän, jonka löydät alla.

Aloitamme missä Balenciaga aloitti: Balenciaga Le Dix -moottoripyöräpussin kanssa, joka tunnetaan nimellä “litteä messinki” malli, sileä, sileä messinki -nastat. Nämä pussit valmistettiin vuodesta 2001; Vuoteen 2003 mennessä Balenciaga siirtyi korotettuihin laitteistoihin hyväksi, tekemällä vuosien 2001 ja 2002 laukkujen keräilijän tuotteet. Kate Moss kantaa edelleen tasaista messinkiä hoboa melko säännöllisesti.

Naomi Watts on toinen korkean profiilin fani Balenciagan ensimmäisistä moottoripyöräpusseista. Niin söpö kuin hänen lapsensa on, hänen on kuitenkin saatava pieni Croc’d jalan pois siitä!

Kuten olette arvata eloonjääneestä litteästä messingistä, mustat pussit ovat Balenciagan suosituimpia. Väri toimii hyvin laitteiston kanssa ja antaa laukkuille kovan, pyöräilijän tunnelman, joka voi puuttua yrityksen paljon kipeistä kirkkauksista. Täällä Rooney Mara esittelee Black Balenciaga City -laukun klassisella laitteistolla. Voit noutaa oman 1545 dollarilla Neiman Marcusin kautta.

Luuletko tarvitsevasi vähän enemmän tilaa mustalla BAL -pussiisi? Tori -oikeinkirjoituksella on seuraava koko – Balenciaga -työlaukku klassisella laitteistolla. 1695 dollaria Neiman Marcusin kautta.

Ahne vielä enemmän tilaa klassisessa mustassa ilmeessä? Joten Gisele Bundchen. Hänen B -laukku on Balenciaga Weekender. Nosta oma 1845 dollarilla Neiman Marcusin kautta.

Ashlee Simpsonilla oli sama ajatus kuin Gisele poimiakseen Balenciaga Weekender -matkoja varten.

Balenciagan mustat laukut eivät kuitenkaan pysähdy klassisiin tyyleihin. Jättiläinen laitteisto, kulta ja hopea, osoittautui melko suosituksi vuosien ajan. Balenciaga ei enää tee suurimmasta jättiläislaitteesta, joka on nähty täällä Vanessa Hudgensin Balenciaga Giant Gold Hardware City Bag -sivustolla, mutta voit noutaa pienemmän version Rose Goldista 1895 dollarilla Neiman Marcusin kautta.

Tässä on todiste siitä, että Balenciagan fanbase ulottuu yli perinteisesti kuuluisat: pornotähti Jenna Jamesonilla on täsmälleen sama laukku kuin Vanessa Hudgens.

Kaivaa iso laitteisto, mutta haluatko hienovaraisemman ilmeen? Lauren Conrad valitsi Balenciagan kaupungin laukun mini jättiläislaitteistolla, joka sopii laskuun täydellisesti. 1795 dollaria Neiman Marcusin kautta.

Pian jättiläislaitteistojen käyttöönoton jälkeen Balenciaga esitteli myös jättiläismäistä laitteistoa – paljaan metallin sijasta allekirjoituspistot peitettiin samalla nahkalla kuin muu pussi, kuten näet Hilary Duffin Balenciaga -jättiläisellä katetulla kaupunkipussilla.

Olemme osoittaneet sinulle paljon Balenciaga -laukkaa, mutta tuotemerkki tekee myös tonnia olkalaukkuja. Katso Famke Janssenin… No, se näyttää Balenciagan päivälaukulta, jossa on erittäin pitkä hihna, jota en usko enää olevan tehty. Säännölliset päivälaukut (suosikki Balenciaga Choice) suorittaa sinulle 1145 dollaria Neiman Marcusin kautta.

Joskus Balenciaga tekee klassisen laitteiston muissa materiaaleissa kuin haalistuksessa. Äskettäisellä mokkanahka -moottoripyöräpussilla, kuten Kim Kardashian kantaa tässä valokuvassa, Balenciaga valitsi kiiltävän hopean. Osta oman mokkanahkaversio 1545 dollarilla Neiman Marcusin kautta.

Yleensä Kardashians ovat suuria Balenciagan faneja. Tässä on Kourtney Kardashian hänen Balenciaga Classic Arena Square -kyselyllä, jota ei enää valmisteta.

Kardashian sisarusten pyöristämiseksi meillä on Khloe Kardashian, joka kantaa Balenciaga -jättiläistä kaupunkia, joka näyttää olevan ruusukulta -laitteisto. Nosta samanlainen malli 1895 dollarilla Neiman Marcusin kautta.

Älä anna sinun keskittyä Nicole Scherzingerin kirkkaasta caftanista – keskittyä sen sijaan hänen Balenciagan kaupungin laukkuun.

Värivalinta on erittäin tärkeä Balenciaga Fangirlsille, ja näyttää siltä, ​​että Khloe Kardashian, Nicole Scherzinger ja Hilary Duff olivat samalla sivulla heidän salviaan vihreiden laukkujensa kanssa – Hilary’s on Balenciagan työlaukku klassisella laitteistolla. Nosta sama pussi eri värillä 1695 dollarilla.

Klassisessa työpussissa on oikeastaan ​​paljon julkkisfaneja. Heidän joukossaan ovat Stephanie Pratt …

… Trish Cyrus, Miley Cyruksen äiti (joka suosii Balenciaga Pompon -laukkua, 1945 dollaria Barneysin kautta)… Katso Mileyn täyttäl Kokoelma hänen monissa laukkuissaan!

… Ja Petra Ecclestone, jolla on neon sininen lisko -versio työpussista. (Että hän kantoi sitä krokotiili Hermes Birkin, natch.)

Nicky Hilton (ylivoimainen Hilton, jos kysyt minulta) teki hiukan neutraalimpaa Balenciaga -valinnan – hänen Balenciaga City -laukku Norsunluurannikolla on tyylikäs ja kesä. Sama laukku voi olla sinun 1545 dollaria Neiman Marcusin kautta.

Joku pitäisi kertoa Nicole Richielle, että Stark White Balenciaga Weekender -pussi ei todennäköisesti ole paras naamiointi, jos toivot välttää huomion. Nosta oma (ei aivan yhtä valkoinen) versio Neiman Marcusin kautta 1845 dollarilla.

Kun Nicole ei ole tullut kuntosalilta, se on hiukan rohkeampi. Loppujen lopuksi kuka haluaisi piiloutua kuljettaessaan tätä hämmästyttävää Balenciaga Damask Stripe Cityn?

Whitney Port tykkää myös hänen Balenciaga -laukkuista – tämä värilökki Balenciaga -päivälaukku

Claudia Schifferin Balenciaga Patchwork -pussi (joka tapauksessa se näyttää olevan työ) on myös… rohkea. Se voi olla sille runsas termi. Mutta Schiffer on supermalli, joten tietysti hän voi vetää sen pois.

Jotkut supermallit menevät silti neutraaleihin. Esimerkki Christy Brinkley ja hänen Balenciagan työlaukku. Tai ehkä se on viikko! Vaikea sanoa tästä kulmasta.

Anna Kournikova on urheilija mallin sijasta (ainakin nimellisesti) ja hän tukee myös puolueettomuutta. Hänen valintansa? Takaisku Balenciagan ensimmäinen laukku. Nouta oma Neiman Marcus 1395 dollarilla.

Danica Patrick, toinen lähes urheilija, suosii myös neutraaleja-hänen valintansa Balenciaga on pölyinen vaaleanpunainen mokkanahka Balenciaga Velo -pussi. Tartu nahkaversioon 1545 dollarilla Neiman Marcusissa.

Näyttelijä Emma Roberts puolestaan ​​valitsi vaaleansinisen Balenciaga Neo Folk Messengerin. Tummansininen versio on 1175 dollaria Neiman Marcusin kautta. (Tietenkin, olemme jo katettu Emman Balenciaga!)

Kuten Nicole Richie ennen häntä, Ashley Tisdale käyttää myös Balenciaga Weekender -laukkua kuntosalille.

Ehkä kaikkein odottamatta kaikista, meillä on Alanis Morissette sähköisessä vihreässä Balenciaga -papier -laukussa. Haluatko nähdä lisää hänen hämmästyttävästä kokoelmastaan? Olemme saaneet sinut peittämään. Nosta Alanisin laukku 1445 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *