Cynthia Vincent Fairfax Convertible Carry

Olen ensimmäinen toteaa, että voin arvostaa, milloin suunnittelija tekee jotain hieman outoa. Jos kukaan ei koskaan mennyt pois pahoinpideltiin, emme koskaan ole minkäänlaisia ​​uusia malleja etsimään samoin kuin fawn, samoin kuin se olisi paljon vaikeampaa, jotta voisin löytää tavaraa joka päivä. Joten, sekä luova että toiminnallinen taso, pidän hieman eksentrisestä päivästäni.

Mutta usein outo vain ei toimi. Cynthia Vincent Fairfax Convertible Carryin hallinta rakenne todella heittää minut silmukkalle.

Pussin muoto itse on hieno, jos jotain olemme nähneet aiemmin. even the leather color is great – a smoky grey-blue that I covet for fall. Näyttää siltä, ​​että se olisi pehmeä ja käyttökelpoinen. Kaikki merkit ovat menossa.

Kunnes katson kahvaa, eli. Arvostan, että he yrittivät tehdä jotain arkkitehtonista ja ennakoimattomia jotain, joka voisi olla (ja normaalisti) erittäin tylsää, mutta osuus on väärin täällä. Sen sijaan, että parannettaisiin yleistä muotoilua, hallita ylivoimaista riippumatta siitä, että keskitytään tarkalleen, miten se toimii kokonaisuutena. Voin tuskin katsoa pussia tuijottamalla kahvaa, samoin kuin minä kyseenalaistan, että suunnittelijan tarkoitus oli. Hanki Luna Bostonille 425 dollaria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *