Tutkimus ehdottaa SNOBBY Luxury Sales Associates kannustaa enemmän ostamista

käsilaukut miehittävät ainutlaatuisen paikan muoti; He istuvat taiteen ja kaupankäynnin risteyksessä, ja jos tuotemerkit haluavat menestyä, heidän toimeentulonsa usein taivuttaa siihen, kuinka hyviä he ovat saaneet kuluttajia ostamaan laukut, joilla on paljon laajempia mahdollisia markkinoita kuin suunnittelija vaatteet. Kuten ilmenee, yksi parhaista tavoista suunnittelijat manipuloivat asiakkaan tekemistä vain, mikä on höyrytettyjä myymälöissä, joiden mukaan British Columbian yliopiston tulevan kuluttajatutkimuksen mukaan. Ehkä siksi palvelu on niin töykeä.

UBC: n tutkimus todettiin, että kuluttajat reagoivat SNOTTY-palveluun samalla tavoin kuin lapset tekevät usein suosittuun ryhmään lukiossa – he kaivaavat sen, mutta he haluavat myös hyväksyä sen. Vähittäiskaupan ympäristössä, joka usein tarkoittaa “ostamista” hyvin kirjaimellisesti. Loppujen lopuksi, miten myyntiyhteistyö voi olettaa, että olet huono ja tahmea, jos ostat jotain hienoa samalla, kun samanaikaisesti tarjotaan vähän hänen palkkansa?

Tutkimuksessa on muutamia varoituksia. Ensinnäkin Snobby Sales Associat lisäävät vain ylellisyystuotemerkkejä kuluttajien halusta; Huono hoito alhaisemmilla hintapisteillä yksinkertaisesti kääntää kuluttajat pois.

Toiseksi se toimii vain aluksi; Ystävällinen palvelu näyttää motivoimaan uusia asiakkaita yrittääkseen liittyä klubiin, joka ei mieluummin ole heitä, mutta tulevat tuotot tulevista vierailuista ja säännölliset odottavat lopulta kohteliaisuutta ja kansalaisuutta vastineeksi heidän suojeluksensa puolesta.

Kolmanneksi myyntiedoston on tarkasteltava osuutta; Jos SA ei ole kävely, puhuminen, Plebeian-snubbing-ilmentymä tuotemerkin esteettistä, asiakkaat eivät ilmeisesti ole tarpeeksi ryöstää oikeuttaa ostamaan hieman hyväksymistä.

Tämä viimeinen osa näyttäisi ehdottavan, että nämä taktiikat ovat tehokkaampia keskittyneessä, merkkituotteella boutique-asetuksessa kuin suuressa, vähemmän henkilökohtaisella tavaratalossa.

Useita mielipelejä, kuten nämä ovat todennäköisesti merkittävä osa siitä, miksi online-ylellinen vähittäiskauppa on yhä kukoistava liiketoiminta, mutta niille, jotka haluavat tehdä myymälän (tai myydä tuotemerkkejä, jotka edellyttävät sinua näyttämään henkilökohtaisesti), se on Jotain muistaa seuraavalla kerralla, kun osakkuus näyttää sinut suoraan kasvot ja sitten kävelee vastakkaiseen suuntaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *