Esittelemällä Givenchy ID93 -laukkua

viime viikolla, uutiset puhkesivat siitä, että Givenchyn luova johtaja Clare Waight Keller jätti viestinsä brändiin. Uutiset tulivat hieman yli kuukauden kuluttua siitä, kun tuotemerkki esitteli syksyn 2020 kiitotien näyttelyn Pariisin muotiviikolla, jonka tiedämme nyt hänen viimeinen. Uutiset eivät olleet kaikki niin järkyttäviä joillekin, ja hänen lähtöään on keskusteltu laajasti koko teollisuudessa. Hänen lomansa ei kuitenkaan ole heti, koska brändin nykyinen kausi, samoin kuin seuraava, esiintyy uusia malleja Waight Kelleriltä.

Keväällä 2020 suunnittelija esitteli uuden muodon, jota ensin nähtiin malleissa brändin kiitotien näyttelyssä viime syyskuussa. Tätä uutta siluettia kutsutaan ID93 -laukkuksi, ja se on selvästi suuri työntö Givenchylle kevään/kesäkauden aikana, joka esiintyy kahdessa koossa sekä useissa väreissä ja valmistuksissa. ID93 on kuvattu Waight Kellerin RTW-siluettien pehmeälle asenteelle ja ylisuurille määrille. ID93 on risti pussien kaltaisen kytkimen ja olkalaukun välillä. Kaiken kaikkiaan suunnittelussa on hyvin 90 -luvun aikakausi, mikä antaa hienostuneen minimalismin ilmaa.

Sen puhtaassa siluetissa on pehmeä muoto, jossa on hyvin vähän rakennetta ja minimaalinen tuotemerkki. ID93 -laukkua – mediumia ja suuria, on kaksi kokoa, ja molemmat vaihtoehdot tarjoavat useita kuljetustapoja. Siellä on rannekkeen tyylihihna, joka roikkuu pussin nurkasta, joka toimii myös vetoketjun vetona, ja lisäksi on kaksi nahkahihnaa. Yksi hihna on sileä nahkahihna, kun taas toinen on kierretty nahkavaihtoehto, joka toimii myös uutuuskohtana. Molemmat hihnavaihtoehdot kiinnitetään metallikoukkurenkoilla, jolloin käyttäjä voi poistaa joko yhden tai molemmat hihnat. Osta 2150 dollarilla keskipitkästä tai 2 690 dollaria suurilta. Tässä kokoelmassa on myös pienempi ristikkäinen versio, joka toimii hiukan eri tavalla kuin olkalaukku.

En voi laittaa sormeani miksi, mutta tästä laukusta on jotain, joka tuntuu minulle. Olen hiukan heikentynyt suunnittelusta – se ei tee kaikkea niin paljon (minimaalisesti merkkituotteet, helppo siluetti), mutta se ei myöskään tee tarpeeksi minulle. Yhdessä sen kanssa, että Waight Keller on jo ilmoittanut poistuvansa tuotemerkistä, en ole varma, että tämä laukku aikoo suorittaa kaiken niin hyvin Givenchylle, joka on aikaisemmin nähnyt valtavan käsilaukun menestystä Antigona, Nightingale ja Nightingale ja Pandora. Löydä lisää alla ja jätä kommentti, jonka annat meille tietää mitä ajattelet.

Givenchy ID93 Medium -laukku (2 150 dollaria)

Givenchy ID93 Suuri laukku (2 690 dollaria)

Givenchy ID93 Crossbody Bag (1 790 dollaria)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *