Guccin GG Marmont -laukut saavat kauniita pastellismuutoksia

, se oli melkein neljä vuotta sitten nyt, kun Gucci esitteli ensimmäisen kerran Marmont -kokoelmansa. Laukut debytoivat syksyllä/talvella 2016 ja melkein heti niistä tuli rakastettu valinta kuuluisuuksille, vaikuttajille (oi, mutta tietysti) sekä arjen käsilaukun ystäville aivan kuten me. Kun otetaan huomioon, että sen luominen, Marmont-linja on laajennettu ja kuviteltu useita kertoja (tutustu brändin uuteen kangasversioon täältä), ja joka kerta muistutetaan, miksi rakastamme Marmont-linjaa.

Tuore kevää/kesä, Gucci on antanut Marmont -pussilleen uudistuksen esittelemällä parhaat pastellivärit, jotka on viimeistelty kiiltävillä hopealaitteilla. Kevään pastelli ei ole uraauurtavaa, mutta se on merkittävä tuotemerkkien työntö tällä kaudella, ja Marmontin huipulla ne näyttävät täydellisesti kauniilta. Archival Double G -laitteiston inspiraatio tuli Gucci-solki 70-luvulta ja se loistaa harjatussa hopeassa sileän, karkkivärisen nahan yläpuolella.

Nämä pussit ovat paljon enemmän uutuuspuolella, käyttämällä kauniita pop -levyjä minkä tahansa käsilaukun rakastajan vaatekaappiin. Lisäksi ne ovat loistava valinta jokaiselle henkilölle, joka on aikaisemmin rakastanut Marmont -laukkuja, mutta heittäisivät heistä pois kultalaitteiden takia. Pastellille, joka toimii paljon enemmän kuin neutraali, siellä on vaaleanpunainen vaihtoehto, kun taas moniväriset iteraatiot antavat todellisen lausunnon. Guccin Marmont -laukut ovat jatkuvasti olleet luotettava valinta käsilaukun ystäville, yhdistämällä muodin täydellisesti funktioon siluetista riippumatta. Kiinteät värit vähittäsää nykyistä myyntihintaa, kun taas moniväriset versiot ovat hinnoiteltuja hieman korkeammat. Tutustu paljon enemmän Guccin uusimmista Marmont -laukkuista.

Gucci GG Marmont Pieni kantolaukku (1 390 dollaria)

Gucci GG Marmont Pieni kantolaukku (1 290 dollaria)

Gucci GG Marmont Tiny Top Halling -pussi (1 980 dollaria)

Gucci GG Marmont Pieni kantolaukku (1 980 dollaria)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *