Tarkka katsaus uuteen Pradaan

Pradassa on kourallinen erittäin tunnistettavia laukkuja, mukaan lukien sen kaksoispussi (tässä ovat ihanat värit, jotka odottavat syksyllä) sekä lux -laukku. Tietysti on paljon muita brändistä, jotka julkaistaan ​​kausiluonteisesti, mutta syksyn 2015 uusi Prada -laukku on vaikuttanut ennakkoon, jota emme ole nähneet Pradalle jonkin aikaa.

Pradan sisällä olevaa pussia voidaan nopeasti kutsua yhdeksi syksyn 2015 merkittävimmistä laukkuista, ellei suurin. Parasta on, että laukku on niin ihana, että se liikuttaa minua, kun näen sen. Sisäpussissa on tyylinen kierre: perusteellisesti piilotettu kaksoispussi sijaitsee ulkokuoressa ja kurkistaa vain riittävästi tarjoamaan ihana katsaus kahteen laukkuun.

Laukku on vilkas, mutta siro ja yhdistää täydellisesti perinteiset Prada -kosketukset annoksella omaperäisyyttä. Pradan sisällä oleva pussi on toisin kuin muut siellä, samoin kuin vaikka se erottuu, se ei tarkista sen suunnittelun huippua; Se on hienovarainen olla klassikko. Prada tarjoaa ihastuttavia värejä, materiaaleja ja sisäosaa koskevia yhdistelmiä, mukaan lukien krokotiili, strutsi ja vasikka ulkopinnassa, joka on pariksi sisätilojen pehmeän nappa -nahan kanssa, jotta jokainen laukku erottuu.

Tämä laukku-a-a-laukku näyttää Pradan ammattitaitoisen käsityöläisen ja varmasti tekee aaltoja, kun se laskeutuu myymälöihin seuraavien kuukausien aikana. Minulla on vaikea valita suosikkini, mutta tasapainoiset värit ja huippuluokan nahat ovat vain jumalallisia. Laukkua tarjotaan kolmessa koossa, samoin kuin kaikki sisältyy hihna. Sisäpussi alkaa 2 600 dollarista pienestä Nappasta, 2800 dollaria medialle ja suurille 3 100 dollaria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *