Päivän sopimus: Karl Lagerfeld kuvioitu nahkainen laukku

Vaikka jaamme laukkuja koskevia kauppoja viikoittain, usein on laukku, joka kiinnittää huomioni, ja kaksinkertaisen ottelun jälkeen ymmärrän, että ilme ja hinta ovat molemmat Liian hyvä olla jakamatta. Karl Lagerfeld on tunnettu työstään Chanelin ja Fendin takana, mutta hänellä on myös oma etiketti. En yleensä löydä hänen linjastaan ​​laukkuja, joihin olen vetänyt, mutta ennen kuin huomasin, että tämä laukku oli hänen suunnittelunsa, pidin siitä todella.

Lähempänä tarkastusta huomasin, että Karl Lagerfeld kuvioitu nahkainen laukku ei ole vain poikkeuksellisen hyvin hinnoiteltu, vaan myös monipuolinen. Saatavana on mustia ja harmaita versioita, molemmat yhtä houkuttelevia, ja nahka on kestävä ja kuvioitu. Aivan kuten Saffiano, tämä nahka on kevyt rakenne, eikä se lopulta ole liian raskas. Tällä lavalla sivut ovat laajennettavissa, mikä osoittaa sisätilan nahan tasapainottamisessa vetoketjulla.

Laukku maksaa 320 dollaria, jota pidetään jo melko käsittelemään käsilaukun hintojen nykyistä tilaa, mutta laukun ohella saat kissan matkatavaran. Ihanteellinen nyt, laukun koristeet ovat raivoissaan, ja olemme tulleet tietämään, että paljon kustannuksia satoja dollareita. Tämä irrotettava tunnistus näyttää Choupette, Karlin suosittu kissan seuralainen. Kaiken kaikkiaan saat klassisen pussin, jolla on ylimääräinen kosketus erinomaisella hinnalla. Hanki Net-A-Porterin avulla 320 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *