Katso Guccin aivan uudet pussit brändin juuri julkaistussa syksyn 2018 etobookissa

, jos vaadit taukoa uskomisesta, suunnittelusta sekä lomista ostamisesta, meillä on vain fantasiamaa pakoon: Gucci Pre-Fall 2018 LOKBook, joka on täynnä yrityksen allekirjoitusta, erittäin yksityiskohtaisia ​​kukkaroita ja lisävarusteita. Kuten kaikki Alessandro Michelen Gucci-teokset ennen sitä, tämä ei ole erillinen käsitteen joukko kuin hänen aiemmat kokoelmansa, mutta näiden ideoiden melkein saumaton kasvu.

Kokoelmaan ja hakukirjaan vaikuttivat roomalaisen elokuvan ohjaaja Dario Argento, joka on paljon tunnettu 70 -luvustaan ​​sekä 80 -luvun kauhuelokuvistaan. Hakukirjan kuvat on varmasti kuvattu Roomassa, samoin kuin monilla niistä on epämääräisesti pahaenteinen korkealaatuinen, kuten ne ovat kaikkien aikojen trendikkääimpiä väliaikaisia ​​jännityksiä. Tunnelma ei kuitenkaan ole sortava, samoin kuin minkä tahansa tyyppisissä tapauksissa, mikä on vallitseva tunnelma minkä tahansa tyyppisissä brändin kokoelmissa on aina “gucci”.

Itse laukkujen osalta täällä ei ole lukuisia merkittäviä uusia debyyttejä, mutta nykyisten tyylien ja linjojen valmistukset ovat kuitenkin melko uusia versioita. Huomionarvoisimmat ovat Marmontin uusi ostokantoversio, joka on ehdottomasti näkyvä sekä tähtien että kuluttajien kanssa. Katso alla olevan hakukirjan pussit.

[Valokuvat Vogue Runwayn kautta]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *