Mitkä ovat vuoden 2021 kukkaro -tavoitteesi ja päätöslauselmasi?

On vaikea ymmärtää, että olemme vain 10 päivän päässä uudesta vuodesta, mutta uskovat sen tai älä 2021, samoin kuin se on tulossa nopeasti. Se on kulunut vuosi toisin kuin minkäänlaiset muut ja vaikka toukokuussa meistä on innostunut poistumaan 2020: sta aiemmin (ja oikeutetusti), uskon silti, että on tärkeää katsoa taaksepäin kaikkeen, mitä tämä vuosi on opettanut meille. Monet meistä ovat kyenneet hiukan hitaasti, viettämään aikaa sekä kotitalouksien että ystävien kanssa ja arvostamaan mitä meillä on, vaikkakin olisi syytä mainita, että muut ovat myös nähneet tämän vuoden käsittämättömät vaikeudet. Vaikka tämän julkaisun on osoitettu olevan sekä kevytmielinen että hauska, on ensinnäkin ensinnäkin tunnustaa, että menetelmät, joilla tänä vuonna kaikki vaikuttivat meihin, vaihtelevat henkilöstä toiseen.

Kaiken sanottuna, lasketaan siihen, miksi puhumme uudesta vuodesta täällä ensimmäisellä sijalla. Ei, emme aio ehdottaa liittyä juoksevan klubiin tai mennä vegaaniin (mutta jos haluat sinulle paljon enemmän voimaa!), Pikemminkin olemme täällä mennäksesi yli sen, mitä vuosi 2021 osoittaa sinulle asia, joka sitoo meidät kaikki yhteen: käsilaukut.

Kun se koskee laukkuja, olen varma, että saarnaan kuorolle, kun totean, että tänä vuonna laukkuni käyttivät vähemmän kuin koskaan ennen, samoin kuin laukkujeni käyttäminen vähemmän ja vähemmän todella auttoi minua näkemään, mitkä Tavoitan eniten. Kun otat kukkarasi spiniin, tulee pikemminkin uutuus kuin päivittäinen tapahtuma, käy poikkeuksellisen ilmeiseksi, että kyllä, usein pelaamme suosikkeja!

Tämän sanottua ensisijainen kukkarotarkkuus on saada paljon enemmän käyttötarkoituksia alemmista käytetyistä laukkuistani. Olen tullut pisteeseen kokoelmassani, jossa olen iloinen jokaisesta omistamastani kappaleesta, samoin kuin ei usko mitään myyvänsä mitään. Huolimatta siitä, että käytät muutamia laukkumenetelmiä paljon enemmän kuin muut, ne, jotka eivät jätä pölysäkinsä niin usein, ovat edelleen olennainen osa kokoelmaani. Haluaisin todella monipuolistaa laukkuja, joita käytän päivittäin paljon enemmän, mikä estää minua myös kyllästymästä ja haluamasta saada jotain uutta vain siksi.

Toinen ensisijainen kukkarotarkkuuteni on jatkaa ostoksia paljon mielekkäästi, samoin kuin vain pussi, josta todella pidän, yhtä hyvin kuin en voi lopettaa uskomista. Olen keskustellut aiemmin siitä, kuinka en ole ollut niin ekstaattista laukkujen toimesta pitkään aikaan, samoin kuin haluan jatkaa nojaamista näihin tunteisiin varmistaakseni, että kun teen valtavan ostoksen, se on ihanteellinen. Pitäen sanottuna tänä vuonna haluaisin todella lisätä yhden uuden laukun kokoelmaani: Bottega Veneta -kasettipussi.

Mitkä ovat vuoden 2021 kukkaro -tavoitteesi ja päätöslauselmasi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *