Preyeforum Roundup-26. maaliskuuta

Hei kukkaro-henkilöitä! Toivon, että te kaikki olette olleet hyvin hyvin kuin suuressa terveydessä. Tällä viikolla halusin keskittyä pusseihin kukaan muu kuin kuuluisa musta sävy. Mikään ei ole paljon perinteisempää oikein? Jos olet uusi Roundupissa, anna minun olla ensimmäinen, kun ilmoitamme, että olet onnellinen täällä! Tämä julkaisu on kuratoitu kierros, joka koostuu käsin valitsemasta kuvavalinnasta TPF: n jäsenten heidän erittäin omien laukkujensa, jotka löysimme lukeessamme TPF: llä. Foorumi on alue, jolla valitaan nykyinen laukkupisarat, hoito- ja huoltovinkit sekä siellä on jopa suositusoppaita sekä todennussuosituksia! Joten kaiken tämän ilmoituksen kanssa aloitetaan!

Pyhä lehmä, olen kulunut tällä Birkin -kosketuksella, jonka jakoi tai jäsen Ouicestlavie “Mikä on viimeisin Hermes -ostosi?” lanka.

Seuraavaksi on tämä Celine Medium TrioMphe, jonka jäsenemme Melikey on jakanut ”Post Your Celine Bag Photos täällä” -lanka.

Uhh, tämä tarjoaa minulle tällaisen laukun kateutta! Pidän tästä Mulberry Cecily -laukusta, jonka jäsenemme Taimi jakoi “Minkä Mulberry olet tänään?” lanka. Haluan epätoivoisesti nämä takaisin kokoelmaani!

Rakastan tätä kortin haltijaa Loewe X: stä naapurini Totoro -kumppanuudesta, jonka jäsenemme Cubicu jakoi ”Loewe -ketju: Jaa kuten täällä!”.

Vau on kaikki, mitä minun on ilmoitettava tähän erinomaiseen kotitalouskuvaan, jonka jäsen Dellibop on jakanut kohdassa “Ole hyvä ja julkaise * Black & Grey * Chanel -tuotteesi täällä!” lanka.

Viimeisenä ei kuitenkaan vähäisimpänä, tämä sensaatiomainen LV Rendez -vous on jakanut jäsenemme 23AdeLine “Louis Vuittonin kuvat toiminnassa”.

Jos olet koskaan miettinyt, onko laukkusi kuluminen sekä kyyneleen tyypillinen vai vika, et ole yksin. Foorumeilla, kuten Louis Vuitton -foorumilla, on jopa jatkuvia ketjuja aiheesta. Voit verrata sekä kysyä huolenaiheita “Onko tämä normaali?” Kysy LV -ommosta, kohdistamisesta jne. Täältä! ” lanka. Vielä yksi hieno säie tarkistettavaksi on “Kun se liittyy pusseihin, oletko kuvio seuraaja tai kuvion avoider?” Kanka, jossa eri jäsenet käyvät mielipiteitään siitä, mitä trendikunta osoittaa, ja onko se syytä osallistua vai ei. Se on kaikki tällä viikolla, kiitos kiitos niin paljon lukemisesta ja näemme sinut seuraavan kerran!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *