Valentino siirtyy pääasiassa kevään 2017 Rockstud -laukkuista

, kun uskot tuotemerkeihin, jotka vaativat ravistelua, Valentino ei hyppää mieleen. Roomassa toimiva tyylikoti on keskellä paljon palkitsevaa ja näkyvää ajanjaksoa, ja sen nastat lisävarusteet sekä diafaaniset kylpytakit, jotka kehittävät vankan esteettisen perustan laajalle faneja. Viime aikoihin asti, että muutoksesta ei ollut viitteitä, mutta sitten Dior haalasi Maria Grazia Chiurin, puolet brändin päätyylisestä duoista, samoin kuin odottamatta muutamia huolenaiheita.

Brändin kevään 2017 kiitotienäyttelyn, joka on Pierpaolo Picciolin soolo -debyytti, on laitettava kaiken tyyppisiä ja kaikkia näitä huolenaiheita levätäkseen. Kokoelma ei ollut vain totta monille perinteille, jotka hän oli aloittanut Chiurin kanssa heidän tandem -johdonsa aikana Valentinossa, mutta suuri osa vaatteista tuntui vähemmän muodollisilta. Pukuja oli edelleen, mutta tämä oli Valentino, jota saatat käyttää myös päivällä.

Luonnollisesti olemme paljon huolissaan laukkuista, samoin kuin vaikka kiitotiellä oli vielä löydettävissä nastat, laukut tuntuivat helpommilta ja vähemmän riippuvaisia ​​brändin aikaisemmista murskaushitteistä. Jos Chiuri ja Pocciolin menetelmät ovat se, mikä toimittaa meidät Valentinon seuraavaan ikään ja seuraava ikä näyttää näin, niin toivon, että hän on erittäin iloinen Diorista.

[Valokuvat Vogue -kiitotien avulla]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *