Visiosuunnittelija Virgil Abloh on kuollut 41

Purseblog, yhdessä muun maailman kanssa, oli surullinen oppiakseen Louis Vuitton Menswearin taiteellisen johtajan Virgil Ablohin ohimennen ja hänen oman etiketin perustajan Off– Valkoinen. Abloh, Louis Vuittonin ensimmäinen musta taiteellinen johtaja, rikkoi esteitä paljon enemmän kuin yhdellä tavalla, josta tuli nopeasti tunnetuista tekniikastaan ​​muoti- ja rajatonta yhteistyöhön. Hän oli ja pysyy, yksi katuvaatteiden ja ylellisyyden sulautumisen pioneereista, muuttaen täysin sitä, mitä kuluttajat halusivat käyttää, vaan myös kuinka he tarkistivat muodin kokonaisuutena.

Suunnittelija taisteli harvinaisesta, aggressiivisesta syöpämuodosta viimeisen kahden vuoden ajan päättäessään taistella yksityisesti taistelussaan ottaen huomioon, että vuonna 2019 diagnosoimalla hänen Instagram -sivunsa lausunto luettiin. Suunnittelija pysyi koko ajan aktiivisena, täydentäen runsaasti kokoelmia ja monia muita projekteja.

Kaikki Abloh teki, hän teki uteliaisuudella, ajaa ja työetiikkaa, joka ei ollut vertaansa vailla, ilmoittaen kerran: “Kaikki mitä teen, on 17-vuotiaalle versiolle itsestäni”. Suunnittelija uskoi syvästi taiteen voimaan inspiroida ja johtaa tulevia sukupolvia, ja hänen jättämänsä perintö tekee juuri sen. Koko ajan hän tasoitti tietä paljon osallistavammalle muotiteollisuudelle, liikkeelle, joka uskoo paljon, että hän kärjistyi.

Hänen rakastava vaimonsa, Shannon Abloh, kaksi lasta, Lowe ja Grey Abloh, sisko Edwina Abloh, vanhemmat nee ja Eunice Abloh ja rakkaat ystävät ja rakkaat ystävät ja rakkaat ystävät ja rakkaat ystävät. Ajatuksemme ja rukouksemme menevät Ablohin perheelle, ystäville ja niille, jotka suruvat hänen kulkemaan ympäri maailmaa. Hänet kaipataan suuresti, mutta ei koskaan unohdettu.

Louis Vuitton juhlii ja kunnioittaa Virgil Ablohin elämää ja perintöä esittämällä hänen kevään/kesän 2022 kokoelmastaan ​​Miamissa 30. marraskuuta.

Virgil Abloh
30. syyskuuta 1980 – 28. marraskuuta 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *