Rakastava viime aikoina: käytännöllinen ja uskomattoman tyylikäs, Prada -yksivärinen laukku varasti sydämeni

niin kauan kuin muistan, olen pitänyt ja himoitunut Prada -laukkujen jälkeen. Voin jopa määrittää, kun minun kaltaiseni aloitin: se menee kaikkiin menetelmiin vuoteen 2002. Jokainen luokan nainen oli joko Prada -reppu, Louis Vuitton -monogrammi- tai valmentajapussi tai valmentajapussi. Halusin yhtä jokaisesta, mutta ymmärsin kuitenkin onnekas saamaan sellaisen, joten asettuin siihen, joka oli eniten saavutettavissa, ja olin innoissani, kun sain valmentajan pussin jouluksi 7. luokassa. Vaikka tunsin olevani mahtava tuoda se ympäri, halusin silti, että Darn Prada Nylon -reppu! Oletan, että 7. luokka minua ennakoi 27-vuotiasta minua-rakastan edelleen ja haluan, kaikki.

Minulla on aina Prada tutkani Heitä on niin paljon, että rakastan, samoin kuin jos he ovat ikääntymättömiä ja klassisia, elämäni tässä vaiheessa en näe itseäni tuovan sitä päivittäin. Minulla on taipumus nojata kohti trendikkäitä kappaleita, joita voin pahoillaan jonain päivänä, vaikka hei, olen vielä nuori, samoin kuin minun on löydettävä itse! Vaikka Galleria ei ehkä vielä ole minulle, putoin kuten kun näin Pradan yksivärisen laukun. Muoto ja koko ovat erittäin samanlaisia ​​kuin galleria, mutta yksiväriset laitteistot tekevät laukusta hieman trendikkäisemmän ja tyylikkään pienellä tavalla, mutta muoto on silti klassikko. Se on kuin täydellinen ominaisuusmyrsky, samoin kuin yhtäkkiä minulla on oltava tämä laukku.

Yksivärinen laukku on muotoiltu Pradan allekirjoitus Saffiano -nahkaan ja vuorattu Pradan allekirjoitusvuorilla. Sisällä on yksi rakotasku sekä yksi vetoketjullinen tasku, joka sopii täydellisesti puhelimen ja lompakon turvallisen pitämiseen. Olkahihna on täysin irrotettava, jos haluat tuoda tämän tiukasti ylimmän kahvan. Sen lisäksi, että pidän tästä laukusta: yksivärinen musta musta-musta-logo on uskomattoman tyylikäs. Yleiset mitat ovat 9,8 h x 13 W x 6 D. Tarjotaan 1 990 dollarilla Neiman Marcusin kautta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *