Purseblog Beauty: Laajenna kesäsi hehku täydellisen korostimen

kanssa, jos olet nähnyt naisia, jotka näyttävät mahdottomalta kasteelta ja täydelliseltä tänä kesänä, se ei ole vain siksi, että ne sattuvat hikoilemaan houkuttelevammalla tavalla kuin muut meistä . Hyvä korostin ja oikea tekniikka voivat auttaa huijaamaan ketään ajattelemaan, että olet hikoilemassa muoti, ja kun asiat ovat hämmästyttäviä syksyllä, se voi auttaa sinua säilyttämään kesäsi hehkua kauan sen jälkeen, kun ranta ei ole enää vaihtoehto.

Joten mikä korostaa (tai nauhoitusta, kuten sitä joskus kutsutaan, jotta se kuulostaa trendiltä)? Pohjimmiltaan korostat kasvojen alueita, joissa valo luonnollisesti osui, kuten kulmakarva, poskiluut, otsa, leuka ja nenän silta, kiiltävällä tai heijastavalla tuotteella- se voi olla jauhe, geeli, neste, puoliksi vankka tai pohjimmiltaan mitä tahansa muuta, mitä voit ajatella. Sitä voidaan käyttää itsessään luonnolliseen ilmeeseen tai meikkiesi yli lisätäksesi vähän ylimääräistä kiiltoa. Korotusvärit vaihtelevat; Jotkut tai erittäin silmät, kun taas toiset makaavat väriä kuten bronzer tai punastu.

Kun olen kokeillut pari näistä alla ja kuultuaan heidän suosikkeihinsa muuta PB -tiimiä, olen koonnut ideoita korostusmyyjille ja valaisimille (jotka ovat hiukan vähemmän voimakkaita). Katso kaikki alla olevat ideani.

Marc Jacobs Beauty Glow Stick kiiltävä valaistus
42 dollaria Marc Jacobs Beauty kautta
Tämä voi olla paras veto, jos olet uusi tyylilaji ja ajattele lisätä enemmän kiiltoa ulkonäkäsi. Se on helppo käyttää, ja sen kermainen rakenne helpottaa sekoittumista.

Hyöty kosmetiikka Watt’s Up! Kerma-saalistaja
30 dollaria Sephoran kautta
Kun kilpailu alkoi todella saada vetovoimaa kauneusalueessa, aloin käyttää tätä hyötykorotusta. Se tekee tarkalleen mitä sanoo: se lisää kiiltoa ja kuivua jauheen viimeistelyyn.

Vaelta
25 dollaria Net-a-Porterin kautta
Tätä tuotetta on erilaisia ​​sävyjä, mutta mielestäni tämä norsunluuväri on vaikuttavin.

Yves Saint Laurent Touche éclat – säteilevä kosketus
42 dollaria Sephoran kautta
Tämä tuote on klassikko, etenkin niille, jotka haluavat silmän alla. Minulla on luonnollisesti tummia ympyröitä, joten etsin aina tuotetta, joka auttaa kirkasta sitä aluetta, ja tämä ihmettelee!

Tiimalasi ympäristön valaistusjauhe
45 dollaria Sephoran kautta
Tätä tuotetta on kuusi erilaista sävyä, mutta tässä jauheessa on vaaleanpunainen pohjavire, joka pehmentää ihoa ja hajata valoa, joten hehku näyttää terveelliseltä ja luonnolliselta.

Perricone md ei korostuskorotus
35 dollaria Net-a-Porterin kautta
En ole vielä kokeillut tätä, mutta tiedän, että Amanda vannoo Perricone MD -tuotteiden toimesta. Rakastan henkilökohtaisesti meikkiani kastettavan viimeistelyn, ja olen todella innokas kokeilemaan korostinta nestemäisessä muodossa; Mielestäni tämä voi olla voittaja. (Itse asiassa voin mennä ostamaan sen työn jälkeen!).

Lancôme hehku subtil silkkinen creme -korostus
30 dollaria Sephoran kautta
Tämä on toinen silkkinen kermakorotus, joka sekoittuu helposti ja tarjoaa luonnollisen näköisen kesän hehkua, joka toimii ilman meikkiä.

Tarte Amazonian Clay Highlighter
28 dollaria Sephoran kautta
Minun ei ole vielä kokeiltu tätä, mutta käytän useita Tarte -tuotteita ja yhtä syytä, miksi rakastan brändiä, on se, että ne toimivat hyvin herkän ihoni kanssa. Jos iho on myös herkkä, suosittelen tuotemerkkiä.

Clinique Chubby Stick Sculpting kohokohta
22 dollaria Sephoran kautta
Jos pidät meikistäsi näyttää hyvin luonnolliselta, Clinique on brändi, jota etsit. Tätä tuotetta on helppo käyttää ja vähän menee pitkälle. just blend well and you’re good to go!

Ensiapu kauneus kasvojen kirkkaus valaiseva kosteusvoide
$34 via Sephora
This is a two-for-one beauty buy you don’t want to pass up. This moisturizer-infused highlighter will offer you and extra dose of hydration, as well as a subtle glow.

BECCA Shimmering Skin Perfector
$41 via Sephora
This Becca Skin Perfector is not only natural-looking when applied, but you can use it all over your body. add to your collarbones, shoulders and legs for an added sun-kissed look.

RMS beauty Living Luminizer
$38 via Net-a-Porter
This organic living luminizer is a substantial cult favorite, and it adds the perfect finishing touch to your makeup routine. A little goes a long way with this cream-based product, and if you’re like me and tend to have a heavy hand, you can dab the extra on your body for an added glow.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *