CC 49: Instagram on ansa

Instagram tarjoaa meille rajoittamattoman altistumisen altistumisen muiden ihmisten kiiltäville haveille ja uskomattomille kokemuksille. Se pakottaa meidät tyypillisesti kohtaamaan oman elämämme keskinkertaisuuden, ja seurauksena olemme vaarassa tuntea olevansa riittämättömiä ja kyseenalaistaa omat valintamme. Tämän päivän tunnustus Lontoosta on riittävän itse tietoinen ymmärtämään, kun nämä tunteet hiipivät.

On välttämätöntä kulkea kevyesti sosiaalisen median maisemassa ja muista, että kaikki asiat eivät ole sellaisia ​​kuin ne näyttävät vaikuttajien sosiaalisen median tileissä. Ilo lukemassa!

Jaa oma tunnustus!

Perusteet

Ikä: 23
Sukupuoli -identiteetti: Nainen
Sijainti: Lontoo, Iso -Britannia
Ammatti: sairaanhoitaja
Teollisuus: Terveydenhuolto
Palkka: 20 000 dollaria
Kotitalouksien tulot: 70 000 dollaria

Pussit

Oletko peureforum -jäsen? Ei

Kuinka lukuisia laukkuja omistat? 7

Mitä laukkuja on kokoelmassasi?

Gucci Marmont Crossbody mustassa sametissa

LV Pochette -tarvikkeet monogrammissa kankaalla

Kooples Irina Nano Croc

Chanel läppä pieni neliö patentin nahka/hopealaitteisto

Zadig & Voltaire Sunny (pieni) mustassa mokkanahassa maalilla

Zadig & Voltaire Candide (keskipitkä) mustassa nahassa

Paljonko kokoelmasi on arvoinen? 4000

Mikä on monia kalliita laukkusi? Chanel pieni läppä patentihankaan

Mitkä ovat kokoelmasi tärkeimmät tuotemerkit tai kappaleet? Zadig & Voltaire Candide: Tämä oli ensimmäinen ”oikea” suunnittelijapussi, kun sain muutama Michael Kors -pussi varhaisessa teini -ikäisenä.
Gucci Marmont
Chanel Classic pieni läppä

Minkä ikäisenä sait ensimmäisen suunnittelijapussisi, ja mikä se oli? 18 – Zadig & Voltaire Candide

Onko olemassa tiettyä laukkua, jonka haluat ostaa seuraavaksi? Dior -satulapussi matta mustana. Toisin kuin muut, minä rakastin heti uudelleen inkarnoitunutta satulapussia! Näen munuaispapuviittaukset, mutta mielestäni se on niin söpö. En voi lopettaa ajattelemasta sitä! Ja matta musta? Kirjaimellisesti tyylini T. Puhumattakaan siitä, että olen kotoisin hyvin hevos- ja ratsastussuuntautuneesta taustasta, ja haluan jotain, joka on sijoituskappale, joka pysyy kanssani ikuisesti ja muistuttaa minua aina “juurista”, niin puhua.

Onko mitään tiettyä laukkua, jolla on erityinen sentimentaalinen arvo? Zadig & Voltaire Candide. Se oli ensimmäinen omistamani iso suunnittelijan osto. Verrattuna muihin laukkuihin, joista ihmiset puhuvat täällä, sen maltillinen hintamerkinnät asettaa sen käytännössä pääkadun arvoon verrattuna tuhansiin puntien (tai dollareihin) Birkinin tai Chanel Classic -kustannusten kustannuksiin. 18 -vuotiaana se oli minulle kuitenkin melko merkittävä.

Se oli lahja 18 -vuotiaille ja aloittamiselle ensimmäisestä yliopistovalinnastani (amerikkalaisten korkeakoulu.) Se pysyi kanssani 4 vuoden ajan, kun suoritin tutkinnon. Pahoinpidelty ja mustelmat kaikista kirjoista ja yleisen yliopiston kulumisesta, olen iloinen voidessani ilmoittaa, että se on edelleen vahva tähän päivään asti! Se opetti minulle, että sinulla voi olla upea laukku, jossa on klassinen muotoilu ja se voi silti olla työhevonen. Loppujen lopuksi minulle on aina opetettu, että maksat laadusta niin kauan kuin huolehdit siitä.

Tuntuuko sinusta, että laukut muuttavat ihmisten käsityksiä sinusta tai miten sinua kohdellaan? Ehdottomasti. Koska olen vasta 23 -vuotias, näyttää siltä, ​​että se yllättää ihmisiä, kun he näkevät tällaisen pussin henkilöllesi. Ostan laukkuja tyyleille, joita rakastan, mutta tiedän, että minulla on aina ollut kallista maku. Tästä huolimatta minusta tuntuu yleensä epämiellyttävältä, kun näen ihmisten ottavan huomioon laukun, joka on varmasti logo ja jolla on selvästi mukana suuri hinta. Mutta kavereiden kanssa haluan tietää, että minulla on esine, jota heillä ei ole, koska olen aina iloinen voidessani lainata ihmisiä, jotka minulla on (jos luotan niihin!)

Minulle tämä on ilmeinen jako Instagramin ja todellisen maailman näkökulmien välillä. Instagram tekee normaaliksi, että ihmiset näkevät niin kalliita esineitä, mutta tosielämässä se on tyypillisesti paljon harvinavampaa ja mahdollisesti miksi kannatan nano/mini/pienikokoisia vartalopussia – se on mielestäni vähemmän karkea.

Ostokset

Kuinka tyypillisesti ostat uusia laukkuja? Rehellisesti, niin tyypillisesti kuin pystyn.

Mitkä kaupat usein usein? Minulla ei ole taipumusta tehdä ostoksia myymälöissä, koska vihaan yleensä ostoksia, vaikka se olisi kalliissa tai yksinoikeudella. Minulla on kuitenkin taipumus mennä suunnittelijavaiheisiin, esimerkiksi takaisin myöhään teini -ikäisenä, se oli Zadig & Voltaire. Tykkään pelata kenttää, kun se koskee suunnittelijan ostoksia, ja minulla on taipumus ostaa asioita, jotka tekevät minusta tyytyväisenä ja tiedän, että haluan käyttää pitkään. Kuinka paljon kulumista voin päästä pois jostakin, on minulle välttämätöntä.

Ostatko koskaan käytettyjä laukkuja? Mistä ostat käytettyjä? Kyllä, olen ostanut 2 toisen käden pussia. Ensinnäkin Chanel pieni läppä. Tämä oli laukku, joka tuli kausipalana vuonna 2016, ja kun ymmärsin sen olevan olemassa (3 vuotta myöhemmin), tiesin, että se oli minulle ihanteellinen Chanel. Joten pesin verkkoa ja löysin sen Vestiaire -kollektiivista. Tarkemmin tarkemmin huomasin, että myyjä oli todella Lontoossa, joten pystyin menemään katsomaan laukkua, kokeilemaan sitä ja katsomaan sitä henkilökohtaisesti. Rakastan sitä, koska se on ihanteellinen sTyle ja minä emme voi uskoa kuinka onnekas olin saada takaosa, jota etsin eniten.

Toinen laukku, jonka ostin käytettyyn, oli LV Pochette -tarvikkeet. Rakastin kaksoiskytkimen/ristin kehon muotoilua, joka sillä voi olla, mutta se oli aina varastossa verkossa (se on edelleen) ja kuten aiemmin mainittiin, en rakasta ostoksia (vuosituhannen vaaraa?), Joka tapauksessa olen uupunut odotukseen ja löysi sen verkosta (myös Vestiaire -kollektiivi) ja osti sen sieltä. Valitettavasti koirani on pureskellut nahkahihnaa, enkä tiedä kuinka saada toinen käytettyjen käden perk on mieluummin nahan hunajaväri.

Myytkö vanhoja laukkuja maksamaan uusista ostoista? Ei tällä hetkellä. Jokaista pienen kokoelmani laukkua käytetään aina. Siitä huolimatta, että voin harkita sitä, mutta epäilen, että saan koskaan hyvää tuotosta maksamastani hinnasta.

Tunnetko koskaan yhteiskunnallista painostusta ostaa paljon enemmän laukkuja? Varmasti.

Näen kaikki nämä upeat laukut, jotka vaikuttajilla on verkossa, ja näen itseni haluavan saman, varsinkin jos näen ihmisiä ympäri ikäisenä. Jostain syystä kahdenkymmenenluvun alkupuolella ihmiset ovat minun kryptoniittini: jos he ovat onnistuneet saamaan nämä asiat, eikö minun pitäisi pystyä, varsinkin jos he ovat minun ikäni ?? Mutta sitten mielestäni tämä on yksi ongelmista yhteiskunnan materialististen taipumusten kanssa ja kuinka kaikki osoittavat tuotteensa Instagramissa. Kuka tietää, kuinka he todella varaavat heille, jos he jopa voivat ollenkaan.

Pidätkö laukkusi ostaa sijoituksia? Haluaisin ajatella niin. Jokainen ostamani laukku, haluaisin ajatella olevan klassinen suunnittelija ja jotain, jolla olisi hyvä jälleenmyyntiarvo. Kausipussit eivät yleensä pärjää hyvin, ei myöskään trendipusseja, mutta voin silti nähdä itseni saavan kohtuullisen hinnan Chanel -pieneen, jos en halunnut sitä Gucci Marmontin sijasta.

Ostan minulle pikemminkin kuin ympärilläni olevia. Ne ovat investointeja sielulleni! Ja haluan katsoa heitä …

Kuka vaikuttaa ostopäätöksiin? Kukaan ei vaikuta ostopäätöksiin. Näen, mitä minulla on varaa, ja jos ajattelen muutaman kuukauden ajatuksen jälkeen, että saan tarpeeksi käyttöä laukusta perustellakseni sen ostamista, enkä vihaa sitä vuosien kuluttua, saan sen (ja tunnen tyytyväinen hieman kireään, että olen käyttänyt rahaa kevyelle esineelle eikä taloon tai jotain.)

Se on perk, jos kaverini ovat hämmästyneitä ja ihailevat sitä myös.

Ovatko myyntivälityssuhteet ostosmahdollisuuksillesi? Ei oikeastaan, mutta jos olen myymälässä, haluan kohdella ikään kuin minun pitäisi olla siellä eikä vain selaamassa, vaikka olisinkin. Ikä on täällä välttämätöntä, ja tyypillisesti SA harjaaa sinut tai käsittelee harkintasi kohtaa vähemmän kuin 35 -vuotiaan. Tästä huolimatta, jos haluan esineen, saan sen silti.

Miksi ilahdut ostoksista, sen lisäksi, että hankkit vain jotain uutta? Tuotteen löytäminen, metsästys ja ostaminen ovat jännittäviä. Rakastan esinettä, jonka ihmiset myös himoivat tai voivat tunnistaa laadukkaan esineenä. Minulla on hyvin aliarvioitu muoti- ja minulla on taipumus käyttää vain mustia, valkoisia tai kamelin sävyjä. Siksi rakastan helppoa, mutta tyylikästä laukkua, koska se nostaa koko asuni. Sattumalta inhoan ostoksia vaatteita, koska en aina rakasta ruumiini muotoa, mutta rasvainen henkilö voi käyttää pussia sekä ohut ihminen, koska se maksaa täsmälleen sama molemmille! Laukku on se, mikä saa minut tuntemaan koolle.

Oletko koskaan tuntenut, että olet saanut huonompaa palvelua myymälässä tai putiikissa ulkonäön, etnisyyden tai sukupuolen takia? Kyllä, mutta ei minusta, vaan sen takia, kuka olin. Ostoksin Isossa -Britanniassa vastaavassa Saksissa ja yritin tietyllä Kanadan talvikauden maalimerkillä. Lopulta ostin sen, mutta eri päivänä, koska lattian henkilökunta näytti olevan vammainen kaveri. He olivat niin haluttomia auttamaan meitä tai löytämään muita kokoja, jotka eivät olleet rautateillä tai edes lähellä tarjoamaan mitään juuri jättämäämme tukea. Haluan huomauttaa, että kaverini on upea ja ihana ja jos hän ei olisi pyörätuolissa, ei olisi mitään, jotta hän ei olisi silmäsi tai kohdella häntä väärin. Inhottava asenne todella. Jos sinun on käytettävä rahaa myymälässä, sinua on kohdeltava täsmälleen samalla tavalla kuin kukaan muu !!

Rahaa

Kuka maksaa laukkuistasi? Historiallisesti vanhempani, koska he ovat lahjanneet minulle heille satunnaisesti. Tällä hetkellä ostan kaikki suuret suunnittelijapussini itse, ja jos en voisi ostaa niitä itse, en pyytäisi muita ostamaan niitä minulle.

Varaatko budjetin laukun ostoksille? Ehdottomasti. Minulla on jopa erillinen säästötili normaalista säästötililtäni, joka auttaa minua säästää suuria kevyitä ostoksia varten. Mielestäni se auttaa minua olemaan paljon tavoitteellisempia ja hallitsemaan kuukausittaisia ​​ansioita. Se riippuu täysin siitä, kuinka hyvin menen kyseiseen kuukauteen ja onko minun käytettävä rahaa päivittäisiin kuluihini, kuten auto- ja siihen liittyvät kustannukset tai kodin asioihin.

Tabu -aiheet

Oletko koskaan ostanut väärennetynKoska sinulla ei ollut varaa suunnittelijatuotteeseen? Ei. En koskaan, minua ja kaupunkia, jossa tytöt menevät LA: n ja Samanthan, kohtaus on aina häirinnyt minua Automobile Bookin takaosasta ja hän ei voi uskoa kuinka aito se näyttää, mutta häviää Se Playboyn kartanossa ja alkaa huutaa “Tuo pupu varasti väärennetyn fendini !!!” Kudos myöntäessään, että se oli väärennös, mutta minulle leima olisi liikaa. Voisiko joku ajatella, että kaikki omistamani oli väärennös, jos he tietäisivät, että yksi asia oli, vaikka se näytti täydelliseltä?

Piilotatko koskaan ostoksia muusta merkityksellisestä? Ei, minulla ei ole merkittävää muuta, minkä ansiosta on helppo miellyttää itseäni. Olen todellakin muuttanut vanhempieni kanssa toistaiseksi valmistumisen jälkeen auttaakseni pelastamaan asioita myöhemmin. Luulen, että vaikka voin saada vähän paljon enemmän varatuloja, miksi et käytä sitä rakentaaksesi laukkukokoelmaa, jota rakastan ja luultavasti ei ole varaa jatkaa rakentamista, kun olen palannut yksin.

Mikä on hulluin asia, jonka olet tehnyt varaaksesi laukkuun? Ei syömään laukkua kuukausipalkastani! Olen myös ottanut autolainan varaa laukkuun, mutta rehellisesti sanottuna minulla oli jo autolaina luottotietoluokitukseni parantamiseksi, en vain ollut käyttänyt sitä. Ajattelin: “Miksi ei laukussa?” Olen, koska maksanut takaisin autolainan ja luottotietoluokitukseni on parantunut ja minulla on upea laukku myös osoittamaan sitä. Voiton mielestäni.*

*En suosittele, että ihmiset tekevät tätä, koska maksan ehdottomasti vain sen, mitä minulla on ehdottomasti varaa suoralta veloitustililtäni. Haluan myös ajatella, että jos en voisi maksaa laukusta kahdesti, en ostaisi sitä ennen kuin pystyin, niin tiedät, että olet turvassa.

Luuletko, että ostoksesi on koskaan ongelma? Oletko koskaan tuntenut, että kamppailet ostosriippuvuuden kanssa? Ei lainkaan. Liian paljon ottaminen ulos, varmasti! Mutta ei ostoksia.

Loput

Onko muita kalliita harrastuksia tai intohimoja? Teen paljon hevosen ratsastusta. Tämä on erittäin kallista, mutta saattaa myös keskustella siitä, miksi rakastan satulalaukun muotoa niin paljon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *