Rakastan sitä tai jätä se: Chanel Boy Bag -sovelluksen uusi muoto

suhteellisesti, pussit ovat yleensä kahta tyyppiä: pohjois-etelä- tai itä-länsi. Nämä termit viittaavat ohjeisiin, joihin laukut venyvät; Pohjois-etelä-laukku on korkeampi kuin se on leveä, ja itä-länsipussi on leveämpi kuin se on pitkä. Pitkäaikaiset laukkufanit tuntevat hyvin nämä termit, mutta jos olet melko uusi pelissä, niin ihmiset tarkoittavat puhuessaan suunnittelusta tällä tavalla. Yleensä sanoisin, että itä-länsipussit ovat hiukan yleisempiä kuin niiden pohjois-etelä-kollegansa, ja pohjois-etelä-mittasuhteet ovat pääasiassa toteissa, kauhalasissa ja hoboissa. Läppäpussit, koska ne yleensä käyttävät Chanel-alkuperäistä inspiraatiota, ovat melkein aina itä-länsi; Nyt Chanel yrittää kuitenkin jotain uutta yhdellä tunnetuimmista malleista.

Eilen Chanel Cruise 2019 -näyttelyssä (jonka maanantaina meillä on täysi kattavuus), Chanel debytoi korkean uuden version super-suositusta poikapussistaan. Laukun yksityiskohdat ovat samat – paksu ketjuhihna, putken reuna, tikattu runko ja allekirjoituspoikalukko. Ainoa ero on, että… se on pitkä. Se on sellainen heittää minut pois? Se on kuin nähdä koiran kävelevä takajaloillaan. Se tuntuu luonnottomalta.

Ehkä olen kuitenkin vain suljettu-tiedän, mitä mieltä olet tästä uudesta laukusta, joka on saatavana putiikkeissa tänä talvena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *