10 asiaa, jotka Amanda haluaisi nähdä puun alla jouluna

, viimeiset kuukaudet ovat olleet minulle pyörretuulia kuten viidellä eri tavalla, niin paljon varmistaakseni, että eilen minulla oli Delta -vaihtaminen lentotaloani nähdäkseni minun nähdäkseni minun Vanhemmat tästä aamusta torstaihin – myös nopeasti minulle menetelmä, ja en ole valmis. Vaadin paljon enemmän aikaa! Olen kuitenkin aina valmis tekemään joitain juttuja, jotka haluaisin nähdä puun alla ensi viikolla ihanteellisessa maailmassa. (Aitossa maailmassa joululahjani on matka lisääntyneeseen kulhoon. Mikä on myös melko täydellinen, mutta ei jotain, josta voin säveltää muotisivustolla.)

Joten alla olen kuunnellut kymmentä asiaa, jotka haluaisin saada tänä vuonna järkevästä fantastiseen. Mitä haluat saada tämän joulun?

Agnona Gauzed Mohair sekä kashmir -villapaita
1 290 dollaria Moda Operandin kautta
Siellä on tietty tyyppinen pusero, jonka näen joissain tapauksissa uskomattoman tyylikkäitä naisia, jotka käyttävät New Yorkissa Vuoden menneisyys. Ne näyttävät vaatteista. Tämä on yksi niistä puseroista. (Näiden puserojen tyypillinen säie näyttää olevan, että ne ovat kaikki erittäin kalliita.)

Balenciaga heijasti reiden korkeita saappaita
2 190 dollaria Net-A-Porterin kautta
Mikään tilanteissa voisin käyttää näitä saappaita tai mahdollisesti jopa saada ne vartalooni, mutta uskon, että ne ovat mielettömiä mahtavia ja olen pitänyt hopeakengistä, koska olin vanha, että minulla on makua asioissa. Nämä ovat hopeakenkiä, jotka on otettu heidän rationaaliseen äärimmäisyyteen, samoin kuin hei, haluamme vain täällä, eikö niin?

Céline pehmeä kuutiopussi
1 700 dollaria Célineen kautta
Olen käynyt tässä erityisessä Céline -laukussa, koska se esitteli viime kaudella, samoin kuin se näyttää edelleen täsmälleen tyyppiseltä asiasta, jonka toisin tonni: yksinkertainen, tilava ja ei yhtä hyvin tilaa vievä, ristikontihihnalla.

Chanel -pyöreä talvikauden aurinkolasit
465 dollaria Chanelin kautta
Olen toistaiseksi välttänyt pyöreän auringonlasien trendin, mutta näissä on vain paras glamour -muistiinpano, joka saa minut haluamaan antaa heille laukauksen.

Diane von Furstenberg Synteettinen turkki
598 dollaria Neiman Marcusin kautta
Naurettavat synteettiset turkikset saavat minut tuntemaan paljon paremmin talvivihani, samoin kuin tämä olisi kaunis lisä elinvoimaiseen kokoelmaani.

Gucci Ophidia -laukku
1 980 dollaria Guccin kautta
Petite (mutta ei yhtä hyvin siro) ristipussit ovat olleet upean alueeni vuosien ajan, samoin kuin Guccin uusi Ophidia -linja sopii siihen täydellisesti. Olen jo pitkään ollut brändin Kingsnake-motiivin fani, joka tarkoittaa, että tämä laukku on paikalla oleva yhdistelmä sekä minulle.

Louis Vuitton Neonoe -pussi
1 450 dollaria Louis Vuittonin kautta
Minulla on ollut mieleni lisätä Louis Vuitton -logo kokoelmaani jo yli vuoden ajan, samoin kuin tämä laukku on paikallisen viimeisin johtaja.

Nike Velvet Air Force 1 -lenkkarit
105 dollaria Net-a-Porterin kautta
Jos nämä olisivat korkeita yläosaa, olisin jo ostanut ne. Pidän samettista, samoin kuin kaksi AF1 -paria, jotka ovat kaikkein mukavimpia, omistettuja kenkiä.

Peter Thomas Roth Mask-a-holic -sarja
75 dollaria Sephoran kautta
Pidän minkä tahansa tyyppisestä syystä tai mahdollisuudesta kokeilla paljon erilaisia ​​ihonhoitotuotteita, joten lomalahjasarjat ovat suosikkini. Olen pitänyt kaikista kokeiltuista Peter Thomas Roth -tuotteista, joten minusta tuntuu, että minulla olisi kenttäpäivä tämän kokoonpanon kanssa.

Prada Bauletto Rabbit Print Bag
2 280 dollaria Net-A-Porterin kautta
Tämä on pääasiassa fantasia minulle; En ymmärrä tarkalleen, kuinka paljon tuon tämän pussin, mutta olen kuitenkin pitänyt Pradan nahkakuvista, koska keijupussit vuosia sitten, samoin kuin olen aina pahoillani siitä, etten saa yhtä näistä. Nämä kanin tulosteet ovat seuraava hieno asia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *