Kuinka paljon olisit valmis maksamaan kenkämatkatavaroista?

Ihmisille, joilla on erittäin kalliita kenkäkokoelmia, tai niille, jotka arvostavat suosikki kengänsä rakkaasti, olen varma, että jalkineiden matkustaminen on johdonmukainen ja ärsyttävä ongelma. Kengät eivät tarjoa itseään pakkaamiseen, etenkin päivässä ja iässä, jolloin kukaan ei halua tarkistaa laukkujaan huolestuneeksi siitä, että ne katoavat, varastetaan tai jonkin verran niiden yhdistelmää. Puhumattakaan moronista matkatavaroista, mutta jos sinulla on viisinumeroinen kenkäkokoelma ympäri maailmaa, menen eteenpäin ja oletan, että et satuta 25 dollaria kumpaankin suuntaan.

Tarkoitan siis tietyssä mielessä, että Jimmy Choo -äänen nahkakenkäkotelo korjaa joidenkin ihmisten ongelmat, mutta minulle se vain luo paljon sekaannusta ja kysymyksiä. Ensinnäkin, miksi se maksaa yli kaksi suurta? Jotkut luksusmerkit eivät edes veloita niin paljon todellisesta matkalaukusta, joka pitää sekä vaatteita että kenkiä.

Kengän kotelot menevät, se näyttää olevan hieno. Sisustus on riittävän tilava pitämään useita pareja ja vuorattu viehättävään leopardiin, joka ei osoita kuluen likaisten jalkineiden pitämisestä, ja vaikka en pidä ulkopuolelta kohokuvioinnista (itse asiassa mielestäni se näyttää kauniilta halpa), nahka on nahkaa ja on hienoa saada se. Mutta miten tämä tapaus on tarkoitus kuljettaa? Pitäisikö sen olla yksi kantosi, mikä osoittaa, että et voi tuoda laukkuasi täynnä elektroniikkaa ja välipaloja mukanasi? Pitäisikö sen mahtua matkalaukkuasi? Jos sen on tarkoitus pakata muihin matkalaukkuihin, miksi mennä kalliille tehdä siitä kaikki nahka ja miksi antaa sille tilaa vievät kahvat? Ja paljon enemmän kuin mitään, kuinka paljon rahaa sinun on maksettava neljä lukua jostakin, joka pitää pari paria kenkäparia matkustettaessa? Sanoin, että minulla oli paljon kysymyksiä … päästä läpi Net-a-Porterin 2295 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *