Purseblog kysyy: Antaisitko lapsesi “mukauttaa” yhden laukkuistasi?

Räätälöinti on valtava lisävarusteiden trendi riippumatta siitä, milloin se tapahtuu. Jatkuvasti kasvava määrä tuotemerkkejä tarjoaa kuumaa leimaamista tai monogrammittamista auttaakseen asiakkaita tuntemaan ostavansa jotain erityistä, ja kuluttajat voivat lisätä mitä tahansa Furry Monster Charms -tapahtumasta markkinoille saattamiseen. heidän luottotietokorttinsa. Muutama tunnettua äitiä on kuitenkin mennyt vielä pidemmälle antamalla arvokkaiden kiddojensa pussissaan joillakin sormenmaaleilla.

Kardashialaiset ovat paljon asioita, ja heidän joukossaan ne ovat kiistatta aikamme suurimpia suuntauspisteitä. Heidän ulkoasun tai tyylin tukeminen voi tehdä siitä kaikkialla väestöryhmissä, jotka olivat aiemmin kaikki, mutta jättäneet sen (tai jopa halveksittu), paljon niiden, joiden ulkonäön ollessa otetaan huomioon. Sikäli kuin voin kertoa, Kim Kardashian oli ensimmäinen julkkis, joka yritti lapsen korotettua laukkua, ja hän teki sen aviomiehen Kanye Westin pyynnöstä, joka kokeili hänelle Hermès-yrttiä, jonka Baby North maalasi vuonna 2014.

Kuten usein tapahtuu, kun Kardashian tekee jotain, monet ihmiset olivat kriittisiä valinnan suhteen antaa lapselle maalata jotain niin kallista. Tulokset olivat kuitenkin suloisia, ja varmasti paljon merkityksellisempiä kuin vielä yhden Hermès -laukun lahja olisi ollut yksinään. Lisäksi se on hänen (ja Kanye) rahansa, ja minua kerättiin olemaan laskematta sitä, mitä muut tekevät ja eivät kuluta.

Vuoden 2014 Herbag -tapahtuma huolestunut tällä viikolla, kun löysin joitain paparazzi -kuvia The Bellin ja Showgirlsin pelastamista (kaksi popkulttuuria hyvin lähellä ja rakkaani sydämelleni) tähti Elizabeth Berkley, joka kantaa Mansur Gavriel Lady Bag -koristettua Ole sininen ja valkoinen sormen maali. Pienen kaivamisen jälkeen hänen Instagramiinsa epäilyi vahvistettiin: laukku oli äitienpäivälahja, jonka hänen tyttärensä oli räätälöity.

Minulla ei ole lapsia, enkä ole erityisen lapsen alttiita henkilö, mutta en voi auttaa, mutta ajattelen, että se on rakastettava minitiheys. Niin lukuisat ihmiset, joilla on resursseja ostaa suunnittelijapusseja Lapsuuden muisto ikuisesti.

Oletko koskaan antanut jonkun lapsesi mukauttaa laukkujasi? Haluatko? Kerro meille kommenteissa. Jos luulet (kuten minä), että Lady Bag tekee erityisen hyvän kankaan maalille, valitse yksi omasta Barney -arvosta 895 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *