Valkoiset ja neutraalit nahat ovat tällä viikolla

ikään kuin vihjeessä, julkkikset ovat odottamatta vaihtaneet uber-distroituja farkkuhousuja pellavapakkaisille, kesäkuput sekä kaikki hienostuneet vaatekaapin statit, joita kumppanina kesän kanssa. Tässä julkkislaukun roundupissa on myös erittäin viskeraalinen, kesäaikataulo, sekä tekstuurit: valkoiset, kevyet harmaat, liinavaatteet ja ommeltut nahat. Tuotemerkit ovat huomattavasti myös tällä viikolla kalliimpaa; Se on kaikki Hermès, Saint Laurent ja Dior sekä yksi, pariton bittinen musiikkijuhla -merkintä Moschinosta.

Chrissy Teigen
Valentino -krokotiililukkopussi
Osta Valentino saksin avulla
Olen tyyppinen Bummed Chrissy on jo ojentanut viime viikosta peräisin olevan voimakkaan kiharaisen kampauksensa. Täällä hän on, matkalla lounaalle Beverly Hillsissä käyttämällä pellavableeriä, joka ponnahtaa kokonaan hänen rockstudded Valentino -laukkuun.

Emmy Rossum
Kristitty dior nainen diorpussi
Pellavableiserit näyttävät olevan nyt melko tyylikkäitä LA -ihanteellisissa. Tässä on Emmy Rossum, samoin Beverly Hillsissa, tuo klassinen, vaaleanharmaa nainen Dior.

Jessica Alba
Proenza Schouler PS1 -pussipussi
Samaan aikaan Jessica Alba tunnistettiin viivettäväksi Malibussa 4. heinäkuuta viikonloppuna toisen puolikarjansa Warrenin kanssa. Hän tuo ihastuttavan bittivalkoisen proezna Schouler PS1 -pussin kultaisella laitteistolla.

Jourdan Dunn
Moschino Teddy Bear Crossbody -pussi
525 dollaria Farfetch.com -sivustolla
Ymmärrän, että Moschino on yksi niistä suhteellisen polarisoivista tuotemerkeistä, jotka ihmiset joko pitävät tai vihaavat. Minä olen suurimmaksi osaksi kuin brändin tekemä zany -juttu, mutta en ole erityisen tyytyväinen Jourdan Dunnin Teddy Bear Crossbody -tapahtumaan. Vaikka se näyttää asianmukaiselta vaihtoehtona musiikkijuhlaan (hän ​​on Lontoon langattomassa juhlissa), Teddy näyttää siltä, ​​että hän on jo ollut pyykin kanssa noin viisi kertaa. Riippumatta siitä, mitä he veloittavat tätä laukkua, se on myös paljon.

Julia Louis-Dreyfus
Hermès Steve Messenger -pussi
Tässä on Julia Louis-Dreyfus, joka etsii Laxia. Hän tuo mukavan, neutraalin Hermès Messenger -laukun. Jos sinä, kuten minä, et ole niin perehtynyt Hermèsin paljon enemmän unisex -tyyleihin, saatat olla järkyttynyt löytääksesi tämän ”Steve” -laukun, joka on selvästi ollut olemassa jo jonkin aikaa.

Maria Shriver
Hermès Birkin
Beverly Hills oli täynnä kaikkien raitojen julkkiksia viime viikolla. Tässä on Maria Shriver, tuo yksi monista, paljon Birkinsistä. Maria voi olla yksi vain Birkinsin julkkiksistamme. Meillä ei ole riittävästi todisteita päinvastoin.

Salma Hayek
Saint Laurent Betty kantolaukku
1 950 dollaria Barneysin avulla
Tässä on Salma Hayek, jonka aviomiehensä, Francois-Henri Pinault on ohjattu Pyhän Laurent Men’s Spring 2016 -näyttelyyn Pariisissa. Hänellä on oma kiinnostus merkittävistä määristä tuotemerkeistä, joiden laukkuja me kaikki rakastavat, mukaan lukien Saint Laurent. Salma tuo kiehtovan ja hyvin rakastetun Saint Laurent Bettyn.

Victoria Silvstedt
Alaïa-laserleikkaus
Osta alaïaa Net-a-Porterin avulla
Ruotsalainen malli/näyttelijä/laulaja/tv -hahmo Victoria Silvstedt tunnistettiin äskettäin Saint Tropezissa upea, neutraali nahkainen alaïa -laukku. Ei, tämä ei ole kuva ampua. Tämä on vain joku, joka nauttii hänen trooppisesta lomastaan. Victoria seems to exist in a near-permanent specify of vacay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *