Valentino pääsee voimakkaasti Resort 2017 -laukun charmsiin (ja myös pussit ovat melko hienoja)

Valentinolla on kadehdittava asia: niin rakastettu laukulinja, että sen ei tarvitse keksiä pyörää joka vuodenaika. Lomakeskukselle 2017 brändikartoitus kuitenkin uusien laukkujen alue, jonka olemme nähneet siitä jonkin aikaa, selvästi etsiessään tietä eteenpäin Rockstud -niitteistä, jotka ovat ylläpitäneet sitä vuosia. Se ei vain osoita uusia laukkumuotoja päivitetyllä tunteella, vaan se osoittaa ilmeisesti laukkujen hurmaa. paljon niitä. Paljon papukaijoja. Ja silti, kuten monet muut Valentino tekee, kaikki toimii melko hyvin.

Sen sijaan, että valitsisit uuden esteettisen teeman kokoelmalle, Valentino remiksoi enimmäkseen afrikkalaisia ​​ja amerikkalaisia ​​intialaisia ​​teemoja, joita se on tutkinut viime aikoina, ja suurella annoksella Amerikan länsiä työkaluisen nahan muodossa ja turkoosi-dotted- Rolling Rockstud. Tunnettuja teemoja leikkivät joillakin uusilla muodoilla, paljon merkittäviä neliömäisten, jäsenneltyjen kantolaukkujen muodossa pitkillä hihnoilla. Ne eivät ole aivan satulapusseja, ei aivan Chanel-tyylisiä ketjun läppäpusseja, vaan jossain niiden välissä.

Valentinolla on taipumus olla leikkisä pussinsa ja lomakohteen kanssa, joka tulee läpi monien trooppisten aiheisten laukkujen viehätysvoimien lisäksi, jotka laajentavat kokoelman uuden tunnetta edellisten vuodenaikojen teemojen ulkopuolella. Ne ovat aika söpöjä, vaikka tuntuu myöhässä päästäkseen laukun viehätyspeliin. Katso alla oleva kokoelma ja tuomitse itse.

[Valokuvat Vogue -kiitotien avulla]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *