(RE) Louis Vuitton -monogrammi Jacquard Denim

2000 -luvulta suuntautuvien trendien hallitseminen jatkuu muotimaailman korkeimman hallinnan, ja vaikka Gen Z kokee Y2K -muodin ensimmäistä kertaa, muut meistä voivat muistuttaa alkuperäisiä. Jos olit käsilaukun rakastaja 2000-luvun puolivälissä, muistat epäilemättä Louis Vuittonin monogrammi-denimilinjan. Louis Vuittonin farkkupussit auttoivat määrittelemään tietyn aikakauden käsilaukun maailmassa, ja sen tunnettu monogrammi -farkkumallisto on edelleen rakastettu osa modernin käsilaukun historiaa. Nyt Louis Vuitton tuo sen takaisin, luomalla rakastetut laukut uudessa jacquard -farkuksessa.

Louis Vuitton LV -monogrammi Denim Jacquard Collection

Talon monia tunnettuja malleja elävöitetään rikkaissa Indigo -sävyissä, joissa on kivipesu ja Jacquard -tekniikka, ja ne kaikki ovat erehtymättömiä monogrammihuoneita. Denim ylittää sukupolvet, jotka pysyvät katkottua jokaisen naisen vaatekaappia, ja Louis Vuitton on käyttänyt sitä kerta toisensa jälkeen. Ajaton monogrammi -aihe, joka on pariksi farkkulaitteiden kanssa, tekee helpon käytettävän, tyylikkään suunnittelun. Kokoelma on täynnä käsilaukkuja ja tarvikkeita, jotka pop. Ontetego -laukusta ja uudesta silmukkapuskista klassiseen nopeasti ja enemmän, Louis Vuitton on ylittänyt tämän uuden materiaalin monia rakastettuja mallejaan.

Rakenne ja materiaalit

Vaikka olemme nähneet Maisonin aiemmin tekemän farkkujen, tämä pesty farkku on selkeä ja innovatiivinen. Denim -ilme saavutetaan Jacquard -kudontatekniikalla, jota talo ajatteli ja kehitettiin yksinomaan tähän kokoelmaan. Tekniikka ei vain ihanteellinen tunnettu farkku, vaan se tekee myös kankaasta vahvan ja takaa, että malli ei haalistu ajan myötä. Se on kehitetty kestämään, mutta tuntuu silti pehmeältä ja joustavalta kosketukselta. Jokainen kappale on viimeistelty indigo -vasikanahan nahkaverhoilulla ja valkoisella kontrastiompelemalla. Mikään yksityiskohdat eivät jää huomaamatta tämän kokoelman kanssa, ja kunkin pussin sisätilat on vuorattu käänteiseen farkkumateriaaliin, mikä antaa vaikutelman, että se on pussin ulkopinnan alaosa. Kokoelmassa on myös vaaleanpunainen väritie, joka näkyy tietyissä kappaleissa, kuten Nano Speedy. Löydä paljon enemmän alla olevasta kokoelmasta ja osta nyt Louis Vuittonin kautta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *