Nina Ricci -salf Carry

En välitä siitä, kuinka Nina Ricci -brändin lonkka tai sisäpiiriläinen tai snobby on tullut, koska suunnittelun luovuttaminen auttaa Olivier SheSkensille vuonna 2006, en maksa 2700 dollaria Nina Riccille Vasikan laukku.

Jokaisella fashionistalla on hinta naurettavuutta, jota he eivät voi pakottaa itseään ylittämään, ja SheSkens on löytänyt minun. Jokainen tarvitsee elämässään käytännöllisen mustan nahkakannan, jonka kanssa olen samaa mieltä – se on vaatekaapin standardi, jota monet ihmiset voivat arvostaa, vaikka muoti (ja yleensä laukut) eivät ole valtava osa heidän elämäänsä.

Mutta helpon muodon ja tyypillisesti käytetyn materiaalin vuoksi on perusteetonta maksaa siitä tähtitieteellisesti korkea hinta. Ja tämä ei ole helposti houkuttelevin musta kanto, jonka olen koskaan nähnyt-muoto on todella keskimääräinen, enkä ole valtava hevosenkengänmuotoisen tunnuksen fani edessä. Kääritetyt saumat ovat vähän hyvä kosketus, mutta eivät läheskään riittävän jäljellä maksamaan siitä melkein kolme suurta.

Osta Barneyjen kautta 2700 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *