Derek Lam kehottaa minimalismia värillisellä

, jos olet tämän blogin pitkäaikainen vierailija, saatat pitää mielessä (ja jos et, en ehdottomasti syytä sinua) Että en ole koskaan ollut Derek Lamin käsilaukkujen ylivoimainen fani. Lamin vaatteet ovat yleensä fantastisia että puettavia, mutta kun lisävarusteisiin tulee aika, hänen asia ei ole koskaan ollut minun juttuni. Viimeinkin olen kuitenkin löytänyt pussin hänen pidän ilman varausta tai karsintatapaa: Derek Lam Eiko kantolaukku.

Minimalismi väsyy nopeasti, kun se on integroitu neutraaliin, ei-sitoutuviin beigen ja kerman sävyihin, mutta Lamin päätös osoittaa äänenvoimakkuus oranssinpunaisen varjostuksen varjossa näyttää juuri tarkalleen kuinka lausuntoja ja vahvaa kuvio voi olla. Tietyllä tavalla tämä laukku muistuttaa minua paljon Raf Simmonsin Jil Sander Spring 2011 -kokoelmasta: tuttu muoto, joka on tehnyt nykyaikaisen kirkkaan, tyydyttyneen värin.

Osa tämän laukun vetoomuksesta on sen yksinkertaisuus, sekä ulkopuolelta että sisällä. Pieni läpän ulkopinta tarjoaa menetelmän hoikkalle sisälle, joka on vuorattu kevyessä kankaassa, riittävästi tilaa päivittäisille välttämättömyyksille… ja siinä se on. Laukussa ei käytetä minkäänlaista temppuja tai tekniikoita (ellet laske minimalismia temppuna), mutta sen sijaan yksinkertaisesti täyttää sen toiminnan kirkkaana, käytännöllisenä muotipala parhaan mahdollisen kykynsä suhteen. Hanki Saksin kanssa 1090 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *