Oletko tyylikäs patentinahka?

Kiiltävät, jäykät ja erittäin rakenteelliset ovat kaikki ominaisuudet, joita äitini rakastaa ehdottomasti laukussa, samoin kuin sattumalta myös kaikki patentihankaan läsnä olevat ominaisuudet. Joten on todennäköisesti melko selvää, että äitini on tiukasti patentti, samoin kuin hänen mieltymyksensä materiaaliin menee pitkä menetelmä takaisin. Aina ottaen huomioon, että olin pieni, käytin nähdä hänen kantavan tämän massiivisen kehystetyn laukun kiiltävässä merlotissa (kuvassa yllä) missä tahansa hän meni. Pidän mielessäni fidgeting noiden suklaapalkin kaltaisten kuutioiden kanssa todennäköisimmin ottaen huomioon, että olin päiväkodissa, samoin kuin se on melkein yhtä vanha kuin minä. Itse asiassa hän saavuttaa sen edelleen toisinaan, etenkin kun en etsi, samoin kuin tunnustan myös toisinaan sashaying näiden neliöiden kanssa. Vain äskettäin olen tullut tunnistamaan tarkalleen, miltä se näyttää epäilyttävältä kuin Marc Jacobs Stam, joka mahdollisesti kuvaa hänen pakkomielle.

Mutta mikä on itse asiassa patenttihanka, samoin kuin, vaikka äitini on toivottomasti sen kanssa, mitä uskon siitä? Vielä tärkeämpää on, mitä sinä? Tavanomaisen täysjyvänahan, patentihankaan, antiteesi on ollut olemassa kauemmin kuin monet haluaisivat. Tai todennäköisesti vähemmän kuin muutama meistä haluaisi. kuten esimerkiksi äitini.

Nyt olen vilpitön kanssasi, olin syvästi käsitys siitä, että patentinahka oli tämä upea materiaali, jolla laukkusi kestää pysyvästi (esimerkki: äitini laukku, joka on näennäisesti tuhoutumaton). Aitolla patenttahalla on kuitenkin erityinen ominaisuusjoukko, mikä tekee siitä erilaisen luonnonnahasta ja on tärkeää, että se on tarkalleen, miten se tehdään ennen kuin aloitamme mielipiteemme siitä. Pääosin patenttahanka on valmistettu ohuesta, kevyestä piilokerroksesta, joka on päällystetty laka- ja/tai vinyylikerroksella, mikä johtaa materiaalin kiiltävään pintaan. Muutama muotikoti on samoin julkaissut käärmenahkaisten, krokoisten, imeytyneiden tai rypistyneiden nahkojen patenttiversiot, vaikkakin se on paljon yleisesti sileä. Suunnittelijoilla on myös taipumus ohjata suurimman laadun, täysjyvän nahkaa hyödyntämällä patenttimateriaalin pohjana ottaen huomioon, että nämä tarvitsevat piilopaikan puskurin ja tasoittuneen, menettäen luonnollisen rakenteen ja itse nahan taivutuksen .

Nyt on itse asiassa useita suuria etuja, joita patenttahalla on taipumus tarjota luonnon nahkaa yli, mikä tekee siitä erittäin tehokkaamman – aivan epäilemättä sen ulkonäkö. Vaikka patentti on mielestäni vähän kiiltävä, että se palvelee päivittäisenä kuljetusliikenteenä, se on poikkeuksellinen valinta iltalaukkuihin/kytkimiin – sen kiilto palvelee parhaana lisävarusteena nostamaan mitä tahansa mustasta pukuista häätapahtumaan yhtye. Lisäksi edellyttäen, että tällä on yleensä taipumus olla jäsenneltyllä puolella, se näyttää hienoimmalta pukeutuneilta laukkuilta eikä paljon neutraalimmista arkipäivän kuljettajista. Jotain, joka liittyy samoin patenttihankaan “ulkonäkö” -kohtaan, on tarkalleen kuinka kaikki värit, joita se on saatavana Koska metallit näyttävät paljon iloisemmilta patentissa esiintyessään.

Näyttää siltä, ​​että patentinahka on huomattava “tavallisesta” nahasta monin tavoin. Ensinnäkin, se on erittäin värin ja vedenkestävä, joten se on erinomainen materiaali “yöpussin” pusseille, jotka yleensä ovat alttiita altistumaan veteen, viiniin tai ehkä jopa kastikkeisiin, samoin kuin kuka ei ” T haluatko varmuuden siitä, että vain pystyt pyyhkimään syyllinen kankaalla, eikö niin? Itse asiassa patentti ei naarmuta tai rypisty niin nopeasti kuin rutiininomainen nahka, niin hyvästi valitettavat roikkuvat käsilaukut, hei kiiltävät patentit!

Toiseksi, toisin kuin luonnon nahka, joka tarvitsee rutiininomaista puhdistusta, kosteuttavaa ja ilmastointia, patentinahka ei todellakaan tarvitse huoltoa ollenkaan. Itse asiassa sinun tarvitsee vain pyyhkiä pöly pois siitä hetkessä, samoin kuin laukkusi on valmis tappamaan illan!

Toinen valtava hyöty patenttihankaan valinnassa on, että sillä, että sen pohjaan käytetään normaalisti heikompaa korkeaa nahkaa, sillä on taipumus olla myös paljon kustannustehokkaammalla puolella. Joten ensimmäisen pisteeni vahvistamiseksi patentti tekee erinomaisesta uutuudesta sekä iltapusseista!

Mutta kuten olet ehkä arvata, se ei ole kaikki hauskaa ja pelejä, kun se liittyy patentihankaan. Itse asiassa, paljon omasta yllätyksekseni, patentinahka on taipuvainen yhdelle suurimmista aiheista, jotka kärsivät nahkalaukun harrastajista – värinsiirto! Kun otetaan huomioon, että patentti pystyy ottamaan kosteuden, mutta vinyylin päällystetyn nahka ei ole hengittävä, sen hikoilu kehittyy. Joten jos vain sijoitat sen värillisen tuotteen viereen (ja Jumala kieltää, käytä tummia denimejä patenttivalkoisella pussilla!), Sinun on pakko saada värit väritErinomaisella pussillasi ja valitettavasti tämä on melkein aina peruuttamatonta. Se ei edes vaadi minkäänlaista kosteutta tai lämpimää, jotta siirto tapahtuu – se on turhauttavasti automaattinen. Luonnollisessa nahkassa värinsiirtoa voidaan kuitenkin käsitellä monilla puhdistuksella ja ilmastointituotteilla, joten korjaustyöt ovat aina patentin laminoidun ihon verrattuna.

Toinen merkittävä ongelma, kun se liittyy patenttituotteisiin, on sen kestävyys. Nahka, luonteeltaan (ja riittävästi hoitoa), voi kestää sukupolvia. Sen lakatulla vastineella on kuitenkin taipumus huonontua ajan myötä. Siksi se voi alkaa tuntua tahmealta tietyn ajan kuluttua, vaikka olet vauvannut sitä aina, kun otit sen kaapistasi. Lisäksi jos rypyt olisivat alkaneet kehittyä, vaikka niiden ei pitäisi perustaa jonkin aikaa (ellet ole ollut erityisen epäystävällinen kukkarollesi), ne eivät yleensä ole vain korjaamattomia, vaikka ne todennäköisesti morfisoivat isoksi halkeamia. Järkyttävä! Lisäksi se, jos näin tapahtuu, se asettaa myös merkittävän loven pussin jälleenmyyntiarvoon, varsinkin jos hallitset sijoituskappaleita, kuten patentti Chanel -läppiä.

Lue Chanel Medium Trick Label Flap Bag -arvostelu. Chanel -patenttipussit tarjotaan Fashionphile -avulla.

Lisäksi patenttihasta et todennäköisesti löydä luonnon nahkaa jumalallista, maanläheistä hajua ja häviät vasikanahan, lammasnahan tai vuohennahan sileästä, smooshy -voisarakenteesta, joten jos haluat, olet, olet Todennäköisesti paljon paremmin korjattujen rakeisten nahkien (jolla on luonnollinen kiilto) valmistettujen käsilaukkujen hyödyntäminen patentista.

Hyödyllisistä ja haitoista riippumatta patentin nahka on päätynyt muodin pitkän aikavälin otteluun ja näyttää melkein jokaisen kausi kiitotiellä jonkin tyyppisellä tai toisella. Silloinkin, onko se vaatekaapin niitti? Olen houkutellut sanomaan kyllä, koska en usko, että saatat koskaan mennä pieleen mustan patentin hallussa sekä mustalla patenttiparilla. Lisäksi, jos haluat todella integroida patenttia päivittäiseen vaatekaappiin, myös tiettyjä muotitaloja, tehdä myös käsilaukkuja patenttilevyillä ja pidän todella siitä, kuinka tämä tyyliä on paljon perustavanlaatuisempi päällystetty kangaspussi olematta kovaa. Silloin se on vain minä.

Mitä mieltä sinä olet? Oletko myös patentti, kuten äitini (joka tarjoaa sinulle kaikki korkean viiden ihanteelliset) vai löydätkö sen tahmeaksi ja mieluummin ohittaisit sen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *