Prada muistaa edelleen, kuinka pitää se Basic

Prada on yksi ehdottomista suosikkimerkistäni monista eri syistä: Miuccia antaa hänen älyllisen puolensa loistaa vaatteidensa läpi, brändi tuntuu aina käyrästä, kengät ovat Hyvästä hyvään. Useimmiten arvostan kuitenkin sitä, kuinka hyvin tuotemerkki mittaa esteettisen spektrin molemmat päät peruskoristeista ja pitää silti sen käsilaukulinjan näyttäen erehtymättä Prada. Kaikilla ei ole vaatekaappia (tai halua) kuljettaa yhtä Miuccian hullummasta käsilaukkukehästä, mutta voin lyödä vetoa, että kaikilla on paikan vaatekaapissaan Prada Saffiano Parabole -laukkuun.

Suosikkiani tässä laukussa on, että se on vain tutkinto tai kaksi paljon monimutkaisempaa kuin brändit, jotka ovat paljon rakastettuja, erittäin minimaalisia Saffiano Lux totes. Arvostan minimalismia, mutta kun pyrin hankkimaan itselleni pussin, tarvitsen pari suunnittelutietoa saadakseni minulle riittävän ekstaattisen saadaksesi luottopisteiden kortin. Tämä laukku toimittaa ne, joilla on sävyputket aukea pitkin, ja söpö pieni henkilöllisyystodistus tunnistaa hallintoliitteet. (Id -tunnisteet ovat nyt missä tahansa, mutta en ole vielä sairas niistä.)

Nämä kaksi asiaa eivät ole paljon, mutta ne riittävät minulle-kaksi pientä, hyvin suoritettua yksityiskohtaa, jotka asettavat tämän mallin Pradan muiden, samanlaisten laukkujen lisäksi. Lisäksi Saffianon nahka voi ottaa lyönnin ja näyttää silti hyvältä, ja kirkkaan punainen väri voi koordinoida paljon enemmän värejä kuin tiedät. Jos et ole kirkkaita, laukku tulee myös rusketus- ja perusmustaksi. Nosta yksi 1 890 dollarilla Neiman Marcus -sovelluksella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *