Chanel 2009 Kevään/kesätarvikkeiden luettelo

OH, Karl Lagerfeld. Hän on hullu. Hän on myös Chanelin luova voima, vaikka olen varma, että te kaikki olit tietoinen siitä. Seurauksena on, että kaikki Chanelin tuotemerkin luovat elementit ovat valtavasti, ylellisesti huipulla tavoilla, joita harvat muut tuotemerkit voivat koskettaa (vaikka Louis Vuitton tekee myös ihailtavaa työtä Marc Jacobsin kanssa ruorissa), mainoskampanjoilla ja luetteloissa usein Valokuvannut itse Lagerfeld. Hän on varmasti mies videokameran takana Chanelin kevään/kesän 2009 lisävarusteiden luetteloon, mutta saadaksesi ensimmäisen katsauksen luetteloon ja saadaksesi paljon enemmän Krazy Karlin konseptista ampua varten, sinun on tehtävä hyppy.

Kyllä, se on Jerry Hall. Ja hän näyttää aivan uskomattomalta 52-vuotiaana, pelaamalla vastapäätä paljon nuorempaa Baptiste Giabiconia Lagerfeldin tulkinnassa vuoden 1920 ranskalaisesta romaanista Cheri, jonka on kirjoittanut Colette. Romaanissa nuoremman miehen avioliitto keskeyttää vuoden mittaisen toukokuun joulukuun romanssin, jonka jälkeen hän palaa vanhemmalle rakastajalleen yhden yön saadakseen siunauksensa ja tukensa lähteäkseen ikuisesti. Lagerfeldin valokuvat näyttävät tapahtuvan yhden viime yönä, ja ne ovat vain upeita. No, paitsi yksi; Yksi valokuva on värillinen ja näyttää välittävän paljon erilaisen tunnelman kuin muut. En voi ihmetellä, sisältyykö se tahattomasti saamamme elektroniseen pakettiin vai esiintyykö se todella elektronisessa luettelossa. Jos se tapahtuu, mielestäni se olisi ollut parempi jättää pois, mutta kuka minä kyseenalaistan Karl Lagerfeldin? Kukaan, se on kuka, ja olen varma, että hän kertoisi sinulle, että jos kysyisit häneltä. Itse asiassa hän todennäköisesti vain kertoi sinulle, että olen demodi.

Joka tapauksessa poistan. Käsilaukut … huokaus. Tällainen sekoitettu, uh, laukku (ei pun -tarkoitettu). HiLights on helppo havaita-tylli peitetty läppäpussi, joka on tikkattu paljetsirivillä ja toinen klassinen läppä, tämä asetetaan loppuun ja tehdään Pohjois-/eteläiseksi laukkuksi, joka pelaa katsojan suhteellisella ja havainnolla. Ne ovat kauniita huomattavasti eri tavoin, mutta molemmat ovat näytelmä klassisessa Chanel -estetiikassa ja saavat tarkkailijan ajattelemaan muotoa ja toimintaa. Matalavalot… Samoin helppo havaita. Käsilaukut, jotka olivat muodostuneet näyttämään ostoskasseista, olivat tylsää kauan sitten (Bloomingdalen vinyyli “ruskea laukku”, kukaan?), Ja minun ei varmasti tarvitse maksaa yhtä paljon yhdestä kuin nämä todennäköisesti maksavat. Lisäksi koko idea näyttää tavallaan 2003 – logopussit ovat vähentyneet tasaisesti suosiossa paljon hienovaraisemman ylellisyyden hyväksi. ”Chanel” suurissa, rohkeissa kirjaimissa on hienovarainen. Katso alla ja kerro mitä mieltä olet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *