Lahjaoppaat 2010: Young & Edgy

Yritätkö saada lahjan jollekin nuorelle tai vain nuorelle sydämestä, valitsemalla parhaan lahjan naiselle, joka on muodin ja trendien kärjessä olla vähän tehtävä. Tyylimaailma liikkuu nopeasti, ja jos et kiinnitä huomiota tähän tietyille markkinoille ympäri vuoden, muutaman joululahjan upottaminen voi tuntua mahdottomalta. Jos joudut tarvitsemaan joitain asiantuntijaehdotuksia, esittelemme nykyisen erän lahja Guides 2010 -sarjassa, ja vaihtoehdot vaihtelevat vain 25 dollarista yli suurelle.

Kuten aina, meidän on aloitettava käsilaukku. Alexander Wang Isis Frame Hold -yrityksessä on vetoomuksia niin ilmeisiä, että heidän ei tarvitse tarvita selittävää, mutta teen niin joka tapauksessa: monimutkainen tikkaus on kevyitä vuosia mielenkiintoisempia kuin keskimääräisen Chanel -laukkusi, koko on parasta mennä Päivästä yöhön, ja ultrateollisen sulkeminen tarjoaa laukkulle kovan reunan, joka toimii täydellisesti laukun ompeleen kukka-mallia vastaan. Lisäksi et saa paljon viileämpää kuin Alexander Wang. Hanki Shopbopin läpi 1050 dollarilla.

Yves Saint Laurent Leopard Wool-Cashmere Blend Swarf osuu kaikkiin ihanteellisiin muistiinpanoihin. Huipi ei ole vain elintärkeä lisävaruste, mutta leopardipainatus on täällä oleskelu, ja neon ja Chartreuse ovat molemmat suuria trendejä keväälle. Tämä pala sekoittaa kaikki nämä elementit saumattomasti, ja kaikista asioista, joista olen kirjoittanut viime viikkoina, en voi ajatella mitään, mitä haluan enemmän. Pudotan sinua löytämään paremman tavan piristää musta talvi -yhtye. Selvitä Net-A-Porter hintaan 995 dollaria.

Mehukas couture -sormiton pienet käsineet ovat sellainen lisävaruste, joka mielestäni sekoittaisi äitini ja ehkä oikein. En tiedä miksi nämä vaikuttavat niin viileiltä, ​​mutta he tekevät. Ehkä se johtuu siitä, että he muistuttavat minua vintage -ajo -käsineistä, mutta hieman nykyaikaisempia? Tai ehkä arvostan vain sitä, että voisin lähettää tekstiviestejä ottamatta niitä pois, en ole varma. Joko niin, luulen, että käyttäisin niitä sekä sisällä että ulos. Mene Shopbopin läpi 75 dollarilla.

Jos yrität löytää paljon enemmän sukkahousua tai pienen lahjan tuttavuudelle, Deborah Lippmann -kerroksen kakku kynsilakan trio on tapa edetä. Lippmannin kimaltelevat kiillotukset ovat nyt kaikkien sormissa ihanteellisia, ja tämän sarjan avulla voit kokeilla kolmea erittäin nykyistä väriä hieman pienemmissä versioissa huomattavalle alennukselle-hänen säännöllisen kokoisen kiillotuksensa valitsevat 20 dollaria kappaleelta! Henkilökohtaisesti himoa pimeän jälkeen oikealla. Päästä Nordstromin läpi 25 dollarilla.

En sisällyttänyt tarkoituksella kahta asiaa nimeltä “Isis” tähän oppaaseen, mutta mielestäni sama tyttö, joka rakastaa, että Alexander Wang Hold olisi myös J.Crew Isis -rannan ympärillä. Sitkeyden ja glamourin yhdistelmä on nyt suosittu muoti ihanteellisen ympärillä, ja usein tarvitset vain liian kapeaa blingiä parantaaksesi mielialaa keskiviikkopäivänä. Selvitä J.Crew hintaan 78 dollaria.

Kumikellot ovat nyt ihanteellisia, ja materiaali tekee värisevästä väristä niin hyvin, etten voi vastustaa Nixonin ylisuuren kumikellon retro-modernisia viivoja. Nixonin mallit ovat yleensä hyvin vähän ja tyylikkäitä, joten vaikka tämä tietty kappale ei kutittaisi tyylikästä – Err, vastaanottajan tyylikäs, koska ostamme muita, muistamme? – Katso brändin muut mallit. Ne ovat melko hinnoiteltuja ja poikkeuksellisen tyylikkäitä. Mene Shopbopin läpi 150 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *