Voisitko tuoda jotain niin vähän kuin nämä Rochas -laukut?

Rochas Giallo kantolaukku, 1065 dollaria. Rochas Borsa R18 Sporco Bag, 1695 dollaria. Molemmat Saksin kautta.

Huolimatta totuudesta, että olen valinnut maksimalismin kattavaksi esteettiseksi teemana, minulla on terveellistä kunnioitusta niille, jotka tekevät hyvin vähän ja tekevät sen hyvin. Olivier Sheskensin päivinä Rochasia ei koskaan syytetty minimalismin omaksumisesta, mutta nyt, kun brändin innovatiivinen visio on muuttanut käsiä, brändin monissa yleisesti tarjottuissa taisteluissa kukkaroihin on kuitenkin linjoja niin suoraan, että selkäkiput vain katselevat niitä. Voisitko tuoda jotain Rochas Giallo -laukkua (vasemmalla) tai Rochas Borsa R18 Sporco -laukkua vai haluatko, että laukkusi ovat hiukan paljon yksityiskohtaisempia?

Henkilökohtaisesti olisin kirkkaankeltaisen laukun ympärillä. Hyvin pienet tyylit toimivat niin hyvin kirkkaissa väreissä, koska ne antavat värin säteillä kuin periaatteen yksityiskohdat sen sijaan, että neon keltainen kilpailee taskuilla, vetoketjulla, ruchingilla ja valokeilaan. Myös käänteinen toimii: samoin kuin neonit ja kirkkaat vetävät puhtaita, hillittyjä viivoja, jotka ovat niin välttämättömiä hyvin pienessä estetiikassa.

Valkoinen laukku, toisaalta, voisin tehdä ilman. Vaikka valkoinen on yksi olennaisimmista väreistä minimalismissa, valkoisen yhdistelmä, jolla on tavanomainen muoto ja ylimmän läpän hienovaraisesti skollattu reuna, tuottavat ilmeen, joka on hiukan samoin kuin henkilökohtainen tyylilleni. Rakastan kuitenkin vastakkaista käärmepainatuskahvaa. Joten mitä sanot, naiset? Olisitko ensimmäinen linjassa tuodaksesi jommankumman näistä laukkuista? Osta Saksin kanssa 1065 dollarilla sekä 1695 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *