Britney Spears hylkäsi kukkaron NY Fashion Weekillä

Star Huhujen avulla

Vaikka monet valtiot, että Britney Spears saa ansaitsemansa, tunnen olevani melko köyhä Galille. Hän on elänyt elämää, joka on aina valokeilassa, samoin kuin yrittää käydä läpi avioeron, kasvattaa 2 lasta ja palauttaa lauluuransa. Kaikki tämä keskellä yrittäessään löytää itsensä. Joten joo, tunnen häntä ja haluan häntä parasta kuntoutuksessa (viimeisen oljen piti olla koko ajoneuvon lyöminen sateenvarjo koettelemuksella). Kuitenkin vain muutama viikko sitten, NYC -muotiviikolla, Britney sai ehdottomasti muotisuunnittelija ja suunnittelu Lydia Hearst. Hearstilla oli 100 pussia lahjoitukseen ja silloin, kun britti pyysi sitä, se kiellettiin täysin.

Lähde kertoi New Yorkin päivittäiselle uutiselle: ”Britney halusi mennä takaosaan Heatherette-muotinäytöksessä New Yorkin muotiviikolla kerätäkseen laukun ja takasi tuoda sen eturivin istuimelle, missä hänet valokuvataan sen kanssa . Pussia oli kuitenkin vain 100 ja hänen tarjouksensa kohteliaasti hylättiin. ”

Hearst sanoi: ”Tarjoan vain laukun taitaville nuorille naisille, jotka tekevät jotain positiivista vaikuttaakseen ympäröivään maailmaan. He ovat naisia, näytän yhtä paljon kuin kunnioitusta, kuten Gwyneth Paltrow, Sarah Jessica Parker ja Anne Hathaway. He jakavat täsmälleen samat korkeat vaatimukset ja tarjoavat takaisin lähiöille, joissa he asuvat. ”

Kun hänen pyyntönsä hylättiin, Britney ei esiintynyt ollenkaan Heatherette -muotinäytöksessä.

Britneyn ylityöllinen edustaja Leslie Sloane Zelnick hylkäsi raportit ja sanoi: “Se ei ole totta.”

Tarina tähden juorilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *