CC Skye Rich Hippie Fringed Suede GRASP

Se on kulunut vähän aikaa, koska olemme peittäneet täällä CC Skye -laukun. Näin olin hämmästynyt iloisesti nähdessäni uuden pussin, josta pidän täysin.

Tiedän, että olen ollut edestakaisin Fringen kanssa, mutta hei, eikö me kaikki? Joten viiltin vähän, kun näin termin “reunan” laukun nimessä, mutta päästin valtavan helpotuksen huokauksen, kun vietin jonkin aikaa katsomaan laukkua. Tässä tapauksessa käytetty reuna on herkkä, herkkä ja ihanteellinen tässä laukussa.

CC Skye Rich Hippie Fringed Suede GRASP on monipuolinen laukku, jossa on vain paras määrä glamouria. Kun näen ketjuista valmistetun reunan, ihmettelen yleensä, kuinka raskaasta laukku tulee. Kuitenkin, koska ketjut ovat niin pieniä, ei tarvitse olla huolta. Jos tarkastellaan tarkkaan, näet sekä kulta sävy- että mustia ketjuja, joista olen fani. Tämä yhdistelmä tarjoaa hienon kontrastin mustan mokkanan laukkuun.

ChainLink -hihna on irrotettava, joten voit käyttää tätä laukkua pussin tai kytkimenä. Vaikka tyypillisesti valitsisin kytkimen, haluaisin mielelläni käyttää tätä laukkua pussin ollessa. Voin vain nähdä sen nyt, juoksemalla kaduilla yhtenä iltana parhaiden ystävieni kanssa, samalla kun hänellä on kuuma mekko, erittäin korkean korot ja tämä laukku olkapääni yli. Rakastan sitä! Osta Bloomingdalen kautta 250 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *