Mansur Gavriel -karkkilaukun

Mansur Gavrielin tarina ei ole salaisuus, ja jos tuotemerkki on tehnyt yhden asian poikkeuksellisen hyvin, sen kerrostettu menestys syrjään, se on johdonmukaisuus. Brändin ytimessä on rakkaus perusmiluetteihin, jotka söivät asiantuntevasti hienoimmista materiaaleista, jotka kaikki ovat kuluttajien käytettävissä helposti saavutettavissa olevaan hintaan. Vuosien varrella brändi on hioinut käsityötään, kehittelemällä lisäksi ydin-DNA: ta ja hyödyntäen massiivista kulttimaista menestystä, joka syntyi sen kuuluisan ämpäri-laukun käynnistämisen myötä.

Nyt Mansur Gavriel on paljon enemmän kuin pieni käsilaukkubrändi, joka loppuu NYC -asunnosta; Vain noin 10 vuodessa brändistä on tullut maailmanlaajuinen voimalaitos. Perusmuodoistaan ​​ja puhtaista vuoratuista siluetteistaan ​​tunnetaan, ei ole parempaa aikaa olla käsilaukkubrändi, kuten Mansur Gavriel kuin nyt ihanteellinen. Vaikka 2000 -luvun alkupuolella logon rakkaus ja Y2K -laukut kukoistavat jälleen kerran, niin on myös perustyylien ja hauskojen pienten laukkujen tarve kirkkaissa, rohkeissa väreissä.

Mansur Gavriel -karkkipussi kultainen keltainen
kautta Mansur Gavriel

495 dollaria

Siluetti

Syksyksi 2021 Mansur Gavriel nauttii meille jälleen uuden laukun: Mansur Gavriel -karkkipussin käynnistämisessä. Karkkipussi, joka sisältää vahvan ulkopinnan ja namian, kiiltävän viimeistelyn, muistuttaa 90 -luvun lopun mallejen ja näyttelijöiden käsivarsissa näkemiä pusseja. Se on parasta Timesille ja on saatavana kourallisina väreinä, mukaan lukien kauniit, rohkeat värit, kuten sininen, punainen ja keltainen, nauttiaksesi hauskasta puolestasi, kaikki rikkomatta pankkia.

Hinnoittelu ja saatavuus

Pankin rikkoutumatta jättämisestä Mansur Gavriel -karkkipussi on yksi koko, debyytti 495 dollarilla. Kauppiaita ovat mansurgavriel.com ja Luisaviaroma.com ennakkotilausta varten.

Rakenne ja materiaalit

Karkkipussi on ihanteellinen tarttumistyyli, joka on parhaiten liukua olkapäänsä yli ja riittävän suuri sovittamaan välttämättömyys. Siellä on myös sisätasku lisättyyn organisaatioon, ja se on viimeistelty vetoketjulla varustetulla taskulla omaisuutesi turvallisesti. Yleiset mitat ovat 9,6 ″ W x 9 ″ H x 4,3 ″ D. Se on valmistettu brändin kauniista spazzolato -nahasta, joka osoittaa italialaisen harjatun. Siinä on sileä viimeistely ja erityinen kiilto, jolla on väri poikkeuksellisen hyvin, ja sen tiedetään olevan aika kestävä.

Perus siluetti, joka on myös perus- ja erittäin puettavissa, karkkipussi on varmasti brändin seuraava osuma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *