Chanel testaa sähköisen kaupan vedet hienoilla muotikoruilla, jotka esittelevät Net-a-Porterissa

. Chanelin kiinnostus verkkokaupassa on viime aikoina jatkunut paljon nurmeja, samoin kuin tuotemerkin korko korko Kun tarkistetaan väliaine, on selvä. Tänä aamuna Chanel otti vielä yhden askeleen tähän suuntaan debytoimalla Chanel Coco Crush Fine Fashion Jewelry -kokoelman ponnahdusikkunassa Net-A-Porterissa.

Tämä esittely on viimeisin tapahtumaryhmästä, joka rakentaa brändin mahdollisesti sisäistä verkkokauppaa. Ensinnäkin Chanel paljasti suunnitelmansa tasapainottaa maailmanlaajuiset hinnat, jotka tekisivät Internetissä myynnistä saumattomamman yrityksen maailmanlaajuiselle liiketoiminnalle. Sitten Chanel -exec kertoi naisten Wear Everydaylle, että brändin oma Internet -ostamisessa saattaa esitellä jo seuraavana putoamisen.

Tänä aamuna esitelty Net-A-Porter -kokoelma koostuu viidestä renkaasta ja yhdestä mansetista, jotka kaikki tehdään 18 k: n valkoisella tai keltaisella kullalla pisteillä, jotka lähentävät brändin ikonisten laukkujen tikkaamista. Muotikorut tarjotaan 6. toukokuuta sekä vähittäiskaupassa kustannuksista, jotka vaihtelevat 2 150–20 500 dollaria. Useat kappaleet ovat jo tarjonneet.

Kun kumppanuus julkistettiin, Chanel Fine Jewelry -yrityksen maailmanlaajuinen johtaja Benjamin Comar kertoi Naisten Wear Everydaylle, että Net-A-Porterin pop-up-kauppa on tarkoitettu “kertaluonteiseksi laukaukseksi” pitkäaikaisen yhteistyön sijasta, jonka mukaan Kasvataan sisällyttämään enemmän luokituksia tai tuotteita näkyvälle huippuluokan ostosivustolle. (Silti voimme unelmoida.)

Ranskan behemothin strategiassa asiakkaiden tavoittaminen on vain pieni kehitys, mutta se merkitsee fantastista mahdollisuutta Chanel -faneille, jotka eivät ole verkossa lähellä kauppaa hakemaan uutta korua. Tarkista alla oleva linja tai osta koko ponnahdusikkuna Net-a-Porterin kautta.

Chanel Coco Crush Medium 18K valkokultarengas
3 100 dollaria Net-a-Porterin kautta

Chanel Coco Crush 18K kulta -mansetti
20 500 dollaria Net-A-Porterin kautta (loppuunmyyty)

Chanel Coco Crush 18K Gold Big Ring
3 500 dollaria Net-A-Porterin kautta (loppuunmyyty)

Chanel Coco Crush 18K Gold Medium Ring
2 950 dollaria Net-A-Porterin kautta (loppuunmyyty)

Chanel Coco Crush 18K valkokulta pieni rengas
2 150 dollaria Net-a-Porterin kautta

Chanel Coco Crush 18K kultainen rengas
2 150 dollaria Net-a-Porterin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *