Louis Vuitton lopettaa vihdoin Murakamin monogrammi -moniväriset linjat

Se on IT -laukkukauden loppu. Viime viikon lopulla Women’s Wear Daily rikkoi uutisia siitä, että kymmenkunta vuotta jatkuvan tuotannon jälkeen Louis Vuitton lopettaa monimuotoisen monivärisen linjansa hyväksi. Linja oli viimeinen brändin suositusta yhteistyöstä taiteilijan Takashi Murakamin kanssa, joka on edelleen valmistettu, ja se on poissa kaupoista heinäkuun loppuun mennessä.

Jos et tiennyt, että Louis Vuitton on edelleen tekemässä linjaa, joka sisältää LV: n allekirjoitusmonogrammit kirkkaissa väreissä, jotka on asetettu joko mustia tai valkoisia taustoja vastaan, et ole yksin. Pikatutkimus Purseblog -toimistosta osoitti, että monet meistä ajattelivat, että linja oli jo lopetettu; Olin tietoinen sen jatkuvasta olemassaolosta, koska törmäsin vahingossa yhteen Louis Vuittonin verkkosivustolla viime kuussa yrittäessään löytää jotain muuta. Vuitton on ottanut tasaisesti paljon hienovaraisempaa kappaletta luovan johtajan Nicolas Ghesquieren johdolla, ja monogrammi on yksi edeltäjänsä Marc Jacobsin Splashish -estetiikan viimeisimmistä jäänteistä.

Monogrammi moniväriset pussit ja asusteet olivat 2000-luvun alkupuolella sen laukkukauden tukija. Pussit nousivat näkyvyyteen jopa muotipiireiden ulkopuolella, koska ne olivat suosittuja varhaisten paparazzi -magneettien, kuten Jessica Simpsonin ja Paris Hiltonin, keskuudessa. Julkkisten juorupaikoilla räjähti Internetissä, laukut tuntuivat usein läsnä.

Lehdistö kuitenkin lopulta siirtyi eteenpäin, samoin paljon ostajia, mutta linjan muokattu versio on ollut siitä lähtien, jos tiedät mistä etsiä. Laukkuja ei enää näytetä kaupoissa, eikä niitä ole ollut jonkin aikaa, mutta WWD raportoi, että ostajat voivat silti pyytää näkemään kappaleita putiikkeiden varastotiloista kuukauden lopulla.

Valikoima pusseja on myös edelleen ostettava verkossa, jos olet edelleen markkinoilla yhdellä. Katso joitain alla olevista vaihtoehdoista tai osta ne kaikki Louis Vuittonin avulla.

Louis Vuitton -monogrammi monivärinen alma PM -laukku
2 720 dollaria Louis Vuittonin avulla

Louis Vuitton -monogrammi monisiruokainen petite noé bag
2 720 dollaria Louis Vuittonin avulla

Louis Vuitton -monogrammi monisiruoka Sara -lompakko
890 dollaria Louis Vuittonin avulla

Louis Vuitton -monogrammi monisiruokainen nopea 30 laukku
3 150 dollaria Louis Vuittonin avulla

Louis Vuitton -monogrammi monisiruokainen 40 laukku
3500 dollaria Louis Vuittonin avulla

Louis Vuitton -monogrammi monisiruoka zippy lompakko
940 dollaria Louis Vuittonin avulla

Louis Vuitton Monogramm Multicolore Milla Hold MM
605 dollaria Louis Vuittonin avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *