Tarvitsetko kevään laukun vaatekaapin? Kokeile näitä kuutta pussia alle 600 dollaria

kauden, kuten kevään 2011, on vaikea valita vain yksi laukku. Väri-, rakenne- ja tulostuskuviot ja tulosteet ovat runsaasti, samoin kuin kun kausi tulee yhteen niin lukuisia upeita vaihtoehtoja, se houkuttelee houkuttelevaa jokaista uutta laukkua. Jos haluat levittää rikkauksia vähän vähän ja hankkia muutaman pussin rahoillesi, meillä on kuusi erilaista mallia, kaikki alle 600 dollaria, se olisi fantastista heidän omasta tai jopa paljon enemmän drool-arvoisasta osana osana Suuremmat lämpimän sään tarvikkeiden vaatekaappi kauden ajan.

Purseblog -tajulla, nimeltään jo Kate Spade Essex Scout Flap Bag -pussi, joka ostaa kevään 2011, jos sinulla on tiukka lisävarusteiden budjetti. Koska se on saatavana useissa ihastuttavissa karkkikiväreissä parin vakaan neutraalin lisäksi, sen pitäisi olla ensimmäinen listallasi pussi, vaikka aiot tehdä useita ostoksia kaudelle. Tämä laukku voi tehdä kaiken – mennä töihin, käydä ostoksilla, mennä puistoon – lyömällä ripsiä (laukkuissa ei ole ripsiä lepakkoon, duh), samoin kuin erittäin järkevällä kustannuspisteellä, sinulla voi olla rahaa Jäljellä vielä yksi valintamme. Osta Nordstromilla 395 dollarilla.

Olemme toimittaneet Marc Jacobs Hayley Straw -yrityksen Marcille, joka on äskettäin huutanut myös Purseblog Smart -tapahtumassa, mutta kuten Kate Spade -pussi, siinä on täällä uudelleenmenetelmä. Tyylikkäiden olkien kantoprosessin ostamisprosessi voi olla hiukan outoa, koska olki on käytännössä luonnostaan ​​ei-ylellinen materiaali, mutta tämän laukun kirkas väri ja runsas määrä nahkaa tekevät siitä erityisen, että se saattaa olla vain arvoinen törsätä. Loppujen lopuksi, mikä toteaa kesällä paljon paremmin kuin uima-sininen olki-laukku? Osta Nordstromilla 398 dollarilla.

OK, joten kaikki eivät voi tuoda neonkeltaista tai kuumaa vaaleanpunaista laukkua töihin, samoin kuin jotkut naiset, jotka todennäköisesti eivät halua. Heille onneksi Kooba Kiley -laukku on melko mahtava tässä grafiittisuojassa. Olisin paljon taipuvaisempi pelastamaan tämän laukun syksyllä, mutta se on kiistatta sopiva ympäri vuoden käytettäväksi vaatekaappiin, joka on paljon tavanomaisempi kuin oma. Hopealaitteiden ja hienovarainen kohokuvioitu rakenne ovat ihanteelliset kosketukset, jotta tämä laukku on erityinen, samoin kuin ylhäällä olevat metallikulmapeitteet ovat yksityiskohdat, jotka olemme juuri nähneet Alexander Wangin ja Salvatorin kaltaisilta Ferragamo. Osta Nordstromilla 595 dollarilla.

Yleensä yritämme olla toistamatta minkään tyyppisiä tuotemerkkejä tällaisessa listalla, mutta Kate Spaden kevät 2011 -kokoelma on myös täynnä quirkia ja rakkautta sivuuttaa. Kate Spade Pikku kehystetty Lella-ananas-käsitys voi olla erittäin kirkas ja käytännöllisesti katsoen kohtuuttoman pieni, mutta se on myös peitetty paksuissa retro-moderneissa strassissa, mikä saa minut haluamaan koko olemassaoloni jotain vastaavaa. Ja tarkoitan, että sen päällä on ananas. Tämä laukku on mahtava, erimielysi on virheellinen. Osta Saksin kanssa 225 dollarilla.

Jos pidät pienestä pussista viikonloppuna tai rentoutuneesta käytöstä, mutta henkilökohtainen tyylisi on paljon enemmän boho-liukastuneempi kuin preppy-rakenteellinen, ehkä Tory Burch Jamie Little Container Carry vastaa tarpeitasi. Se tarjoaa samoin palavan värin popin, kun Kate Spade -pussi yläosassa on kuitenkin täysin erilainen mieliala, samoin kuin terävän punaisen oranssin värin odotetaan olevan yksi merkittävimmistä kuvioista koko vuoden 2011, ei vain kevät. Osta Neiman Marcusin kanssa 450 dollarilla.

Ja lopuksi, laukku sateiseksi päivälle. Kevään sääolosuhteet monissa paikoissa ei pidä luottaa, samoin kuin halpa, säänkestävä laukku, kuten Longchamp Darshan Flowers Le Pliage Nylon kantaa, on vain hieno tyypillinen merkitys. Hyödyntämällä mahdollisuutta kuljettaa kaunista painettua laukkua kukkaisella niin aivan, että se piristää jopa synkkäpäivää, on kuitenkin hieno muoti. Kun nämä kaksi voivat kokoontua samoin kuin online -harmoniassa yhdessä laukussa, se on mahdollisuus olla jättämättä. Osta Nordstromin kanssa 198 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *