Chanel -hihnan temppu, jota et koskaan tiennyt, että tarvitset

muutama viikko sitten, ja pani kaiken äskettäin Chanel -ostokseni Pariisissa. Niille, jotka jättivät sen, tässä on lyhennetty versio: ostin ensimmäisen Chanel-kukkaroni (klassisen läppäpussin), kun vaeltain Champs-Elysées.

Ennen kuin päätin klassisesta läppäpussista, yritin useita tyylejä, mini suuriin ja maxiin. Tarkistin jopa lompakon ketjun versiossa yhdessä kourallisen Chanelin uusimpien ja trendikkäempien julkaisujen kanssa. Vaikka päätin lopulta yhdestä brändin vanhimmista ja tunnetuimmista tyyleistä, opin melko vähän hyödyllistä tietoa SA: stani Chanel -laukkuissa.

[SC_IC_AD1]
Jos tunnet jotain Chanelia, olet todennäköisesti tietoinen siitä, kuinka jotkut ketjuista ovat epänormaalisti pitkiä, etenkin naisille, jotka kuuluvat lyhyemmälle koosta (5’5 ja alle). Itse asiassa SA: ni keskusteli siitä, kuinka monien Chanelin laukkujen optimaalinen korkeus on 5’6 – 5’8 ja ylöspäin, jolloin ikoniset kulta- tai hopea -ristiketjut ovat vain oikean pituuden optimaalisen käytön saavuttamiseksi. Valitettavasti jollekin korkeudelleni (5’4) hihnat ovat aivan liian pitkiä.

Ratkaisu? Kääri hihnat läpän alle. Tämä saattaa kuulostaa hieman hämmentävältä, mutta yritä visualisoida se: Ota Chanel (mukana ketjuun liittyvä lompakko) ja nosta läppä ylös. Kääri ketju molemmin puolin läpän alle. Toisin sanoen, ota ketjun vasen puoli ja linjaa se läpän alle, kunnes se saavuttaa oikean puolen. Tee sama oikealla vasemmalla. Löydä laukku suljettu ja se on missä tahansa neljästä kuuteen tuumaa lyhyempi ketjusta riippuen. Pohjimmiltaan silmukoitat hihnat läpän alla ja kaksinkertaistat sen. Joidenkin suurempien Chanel -läppäpussin suhteen vedä hihnat ja työnnä ne pussin sisään ja sulje se yksinkertaisesti. Jep, se on todella niin yksinkertaista!

[SC_IC_AD2]
Huomaa: Tämä ei toimi kaikissa Chanel -ketjulaukkuissa, mukaan lukien videokamerakotelot ja jotkut brändin uudemmista tyyleistä. Hakkerointi, joko silmukointi tai tukkija, käytetään parhaiten klassisissa läpissä (mikä tahansa koko).

Jos satut olemaan tarpeeksi pitkä, missä tämä ei ole ongelma, kadehdin sinua! Minulla on tosiasiallisesti ollut loistava vaikeus parin viime kuukauden aikana videokamerapussin (ja yleensä ristikokoisten) löytämisen suhteen, jotka eivät ole häiritsevästi pitkiä (eli saavuttaen reiden puolivälissä). Tiedän, että tämä on täysin merkityksetön ongelma, mutta kun rakastut pussiin vain ymmärtääksesi, että se on liian pitkä, se pistää. (OK … tiedän hyvin, että olen hieman dramaattinen, mutta tiedät mitä tarkoitan.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *