Kuuma vai ei: Logos & Monogramples

“Katso millään tavalla, että Louis Vuttion…” Päivätehtäväni asiakas huomautti juuri minulle, kun hän ajoi hänen sinisen Chloé Marciensa yhdeksi pienen kuutioksi. Kuntokeskus käsittelen viikonloppuisin. “… Ne ovat kaikki upeita, mutta nämä tulosteet ovat hiukan paljon.”

Kaupan fyysisen kunto -studion vastaanotolla on etuisuutensa, joista yksi on, että saan tutkimusta uskomattoman tyylikkään ja ultra -taitavien naisten kukkaroiden käytäntöjä, jotka paraavat säännöllisesti samoin kuin ulkona. Kääntöpuolella se osoittaa myös, että saan kuulla niiden täsmälleen samojen naisten monipuoliset näkökulmat, jotka ovat piilotettuja auringonlasien takana sekä tarvittavan suojaavan maskin kanssa, ovat usein vain havaittavissa myös niiden kalliiden hiusten yhdistämisellä Suunnittelijapussin vaihtoehtona. Balenciagan kaupungin laukku? Hei Sarah. Valentino Rockstud Tote? Tervetuloa sisään, Amy. YSL -nokkapussi? Niin hienoa nähdä sinut uudelleen, Michelle. *

Olenko istunut vastaanotossa, katselemalla huippuluokan YouTuberia tai vain varjostaen eri muotifoorumien ympärillä, kuulen kaiken todella: XYZ-logo/monogrammi on vaatimattomia, mautonta, tahmeaa, muodikasta, tyylikästä tai ehkä ehdottomasti Vogue.

Ei ole väliä tarkalleen, kuinka voi tuntea näkyvistä logoista sekä monogrammitulosteista heidän tavaroistaan, olen huomannut, että mikään ei laukaise paljon enemmän kiistanalaisia ​​huippuluokan muoti-alueella kuin jos näkyviä logoja ajatellaan kuumasta tai ei.

On olemassa muutamia tyypillisiä asioita, jotka kuulen spektrin molemmilta puolilta:

“Suunnittelijatuotteiden käyttäminen logoilla tai monogrammipainatus on gauche, ja se tekee käyttäjän näyttämästä näyttelyltä.”

“Laukut ja vaatteet ilman logoja ovat paljon hienostuneempia, samoin kuin niiden käyttö todistaa, että pidät todella laadusta, ei vain tuotemerkin kanssa tulevasta tilasta.”

“Minimalistiset pussit ovat väsyttävää ja puuttuvat huippuluokan pizzazzista.”

”Logot ovat tuotemerkkien allekirjoituksia. Miksi käyttäisin niin paljon rahaa johonkin, joka näyttää minkä tahansa muun tyyppiseltä laukulta? ”

“Merkkien lisävarusteet näyttävät menetelmän viileämmältä ja paljon nuorekas”

“Logojen käyttäminen osoittaa, että käyttäjä on epävarma/on huono maku.”

“Logot tekevät käyttäjän näyttämään kävelevältä mainostaululta.”

Omat mieltymykseni syrjään, en ole koskaan pystynyt ymmärtämään todellista viestiä vilttilausuntojen takana niiltä, ​​jotka ovat joko ammattilaisia ​​tai logoa. Sen lisäksi, että olen rehellinen, olen yleensä uskottu paljon enemmän seurantahuoli (jolla on taipumus pitää itselleni): Onko logon koko? Onko tuotemerkin monogrammi tulostettu kaikissa asioissa tai vain tietyissä asioissa? Entä kohokuvioidut “varjologot?”

Uskon, että kun muotimaailma jatkaa innovointia, se tuottaa siten paljon enemmän harmaata aluetta ja vaikeuttaa syksyn aidosta kumpaankin leiriin. On totta, että jotkut ihmiset nauttivat paljon klassisemmasta ilmeestä, kun taas toiset koskevat logoa rakastavan katuvaatteen kulttuurin hauskaa, tutkittavaa luonnetta. Pitäen kuitenkin lux-ystävien mielipiteitä mielessä, minua on kuitenkin vaadittu tarkastelemaan epäjohdonmukaisuuksia omissa mieltymyksissäni (pidän laukkuista ilman erittäin näkyviä logoja ja monogrammia, mutta pidän niistä pienissä nahkatuotteissa) ja samoin kuin ovat juuri uskoneet syvemmälle näkyvien logojen rokkaamisen eduista ja haitoista.

Plussat:

Logot/monogrammit voivat tarjota paljon enemmän rakennetta ja syvyyttä kappaleelle.

Tunnistettava tuotemerkki -logo lisää vähän runsasta ja voi saada käyttäjän tuntemaan melko ylenmääräisen.

Joissakin tapauksissa huippulaatuisen tuotteen käyttö voi auttaa esittelemään osaa identiteetistämme, jonka haluamme muiden näkevän. Aivan kuten tarkalleen kuinka näkyvä Nike -tarkastus tekee yhden näyttämään urheilulliselta, korkealaatuisen suunnittelijatuotteen laskettu hyödyntäminen voi antaa muiden ymmärtää, että haluamme tulla lumoaviksi, luoviksi, #girlboss jne.

Näkyvät logot voivat auttaa näytön saamista virran olosuhteissa, joissa se voi olla edullinen käyttäjälle.

Haittoja:

Logot/monogrammitulosteet ovat jo melko huomion kiinnittämistä, joten niitä voi olla vaikeaa sovittaa tai ne tekevät siitä yhtä helppoa liioitellakseen sitä ja voivat tehdä pukeutumisesta yhtä kiireisen.

Erittäin näkyvät logot voivat kiinnittää käyttäjän ei -toivottua kiinnostusta olosuhteissa, jotka he haluavat olla erottumatta. Näytetyn voiman saamisen haitta.

Monogrammitulosteet menevät samoin kuin tyylistä. Usein ylenmääräisyys voi todella vahingoittaa brändin kuvaa (Burberry Plaid liittyy mieleen.)

Tämä on todennäköisimmin normaali blah blah blah, mutta olen kuitenkin utelias ymmärtämään, missä kaikki seisot. Pidätkö valtavista logoista sekä monogrammitulosteista vai oletko paljon bashful ja haluaisin olla huomaamaton? Mitä uskot, kun näet hyvin tunnustetun monogrammin tai logon? Uskotko, että he sopivat joihinkin olosuhteisiin ja eivät toisiin? Onko sinulla poikkeuksia mieltymyksiisi?

*Nimiä muutettiin yksityisyyden vuoksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *