Lisää hakkeroituja Gucci -tavaroita nähtiin Balenciaga -kevään 2022 kiitotiellä

Demna Gvasalia on yksi alan kokeellisimmista suunnittelijoista, jotka tunnetaan usein ulkomaalaisista, joskus kitchy -käsilaukkuistaan ​​ja malleista. Ja kun Balenciagan luova johtaja auttoi Gucci -kiitotien hakkerointia aiemmin tänä vuonna, muoti oli järkyttynyt siitä, mitä tämä dynaaminen duo oli varastossa meille eteenpäin. Nyt Balenciagan kevään 2022 -kokoelma todistaa, että Gucciagan hakkerointilaboratorio ei ole vielä suljettu.

Ikoniset Gucci -siluettit, kuten Jackie ja Ophidia -linjan muodot, näyttävät olevan muuttuneet, pukeutuneena BB -monogrammin ylimmässä painatuksessa verrattuna Guccin perinteisiin GS: iin. Guccin ikoninen vihreä ja punainen verkko pysyy tahdissa, vaikka nähty laitteisto on myös BB GG: n sijasta. Vaikka nämä hakkeroidut käsilaukut ovat varmasti eniten puhuttuja kappaleista, toinen uskomattoman mielenkiintoinen puhuminen on sinänsä esitys.
Gvasalia puhui Vogue: lle “väärennettyjen muotinäytöksistä”, kertoen julkaisemisesta: ”Se on muotiesityksen syvä väärennös, mitä näemme verkossa, ei ole mitä se on. Mikä on totta ja mikä on väärennös? ”

”Show” sisälsi väärennettyä yleisöä ja yhden mallin käyttö, jota (melko kirjaimellisesti) käytti monia hattuja. Sekä naisten vaatteissa että miesten vaatteissa Gvasalia vitsaili, että vaikka esitys ei koskaan tapahtunut, vaatteet ja tietysti pussit, esitetyt ovat hyvin todellisia. Hakkeroitujen Gucci-tavaroiden lisäksi osoitettiin erittäin Gvasalia-esque-siluetteja, kuten värikkäitä nahkakauppoja, samoin kuin uusi ylimmän kahvan laukku, jossa on kehystetty sulkeminen, joka muodostaa tiimalasipussiin, mutta suurempia, vähemmän jäsenneltyjä ja sanseja läppä. Näytä alla olevan kokoelman laukut.

[Kuvia Vogue Runwayn kautta]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *