Purseblog kysyy: Oletko jo valinnut syksyn laukkusi?

Labor Day Weekend on täällä paljon aikaisemmin kuin haluaisin (vain kaksi viikkoa!), Pitäen kuitenkin kesän päättyneen pilven, on ainakin yksi hopeavuori: syksyn pukeutumisen tulo, joka tarjoaa mahdollisuudet Molemmat piiskaavat joitain vanhoja suosikkeja että poimia joitain uusia kappaleita vaatekaappisi tasoittamiseksi. Täällä on tietysti tärkein asia, jonka valitseminen on syksypussi.

Vaikka minulla on melko muutama asia haluani luetteloon tulevalle kaudelle, pussi, jonka uskon, että päädyn hyödyntämään eniten, mitä minulla on jo: Burgundy Coach -satulapussi (joka kiinnostuksen kohdalla Täydellinen paljastaminen oli joululahja viime vuonna ystävältä, joka työskentelee valmentajana). Olen vihainen talven aikana tilanteesta, että satulapussit ovat vahvin rakennevaihtoehto, jonka voit tuottaa pussin, jonka tarkoitat tuoda, kun se on viileä, samoin kuin minä nyt kiinni: Ristipöytä ja vetoketjut estävät loistavaa Käsittely takkien ja käsineiden mahdollisista haitoista.

Tämän lisäksi valmentajan satulapussit ovat erityisen hyviä. He tekevät viisasta hyödyntämään kompaktia rakennetta kahdella sisäosastolla, jotka laajenevat jonkin verran täynnä, samoin kuin vaikka ylin läppä ei kiinnitä, on kauan riittävä, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että se muuttuu ja vuotaa laukun sisällys.

Näiden laukkujen pinta on myös erityisen ylellinen tunne (ne on vuorattu nahkaan), jopa 395 dollarin avauskustannuspisteessä. Korkeammille hinnoille voit saada versioita koordinoivilla eksoottisilla hihnoilla (795 dollaria), suurempien koiden (550 dollaria), nastatut yksityiskohdat (450 dollaria) tai vasikan hiukset (895 dollaria) – bitti kaikille.

Joten nyt kerrot käytön – mitä laukkua odotat hyödyntämään paljon tänä syksynä ja miksi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *