Seuraava pakollinen Louis Vuitton -laukku: Triopussi

Multi Pouch -laukku vei lisämaailman myrskyn kautta, eikä ole merkkejä siitä, että se menee minnekään. Louis Vuitton aloitti pakkomielle Multi Pochette -laukustaan, ja muut tuotemerkit seurasivat, mukaan lukien Prada ja Chanel. Vaikka nämä laukut jättävät lukuisia vahvoihin mielipiteisiin, tuotemerkit eivät aio unohtaa tätä trendiä hyödyntäessään, ja Louis Vuittonilla on toinen vaihtoehto, joka saattaa laulaa monipinnollesi rakastavalle sydämellesi.

Esittelyssä Louis Vuitton Trio -pussi, joka ilmestyi juuri ennen uutta vuotta ja on kasvanut nopeasti oman kulttinsa jälkeen. Sain ensin tämän laukun tuulen foorumillamme ja olen seurannut säiettä lukuisten jäsenten kanssa, jotka lähettävät kuvia triopussipusseistaan, koska sen julkaisu. Kolme erilaista pussia (suorakaiteen muotoinen, neliö ja pyöreä) tarjotaan kolmessa muunnelmassa Louis Vuittonin monogrammikankaalla. Kultaääninen LV-ympyrä vetoketju, joka suojasi jokaista pussia rannekkeeseen, joka mahdollistaa kaikkien kuljettamisen yhdessä tai poistaa ja kantaa niitä itse tai kiinnittyä toiseen laukkuun.

Foorumin jäsenet eivät ole vain ladanneet valokuvia triopussipusseistaan, vaan myös jakaneet, mikä sopii sisälle. Konsensus on, että suuri pussi olisi paljon parempi, jos se olisi vain vähän isompi, koska se on ohut eikä pysty pitämään paljon. Monet voivat saada puhelimen sisään, mutta ilman puhelinkoteloa, joka tekisi siitä liian tilaa vievän. Keskikokoinen pussi mahtuu käteiseen, kortteihin tai muutamiin pienempiin huulikiiltoihin. Ja pyöreä kotelo mahtuu AirPodiin tai auton välttämättömään FOB: hen, mutta ei suurempi välttämätön rengas FOB: n kanssa. Minulla on aina paljon enemmän tilaa, mutta monet foorumimme jäsenet löysivät nämä pussit suurempia ja paljon toiminnallisempia kuin he ensin ajattelivat.

Kun triopussi julkaistiin ensimmäisen kerran, sen hinta oli 1250 dollaria. Vaikka tätä hintaa pidettiin korkeana, jotkut foorumin jäsenistämme hajottivat hinnan tavalla, joka teki siitä perusteltua kuin jokainen pussi myytiin erikseen, ne maksaisivat noin 300–400 dollaria. Pian julkaisunsa jälkeen Louis Vuitton kuitenkin nosti hinnan vielä 100 dollaria hintaan 1350 dollaria Louisvuitton.com -sivustolla. Jos sinulla on vaikea seurata sitä, sitä myydään myös Fashionphile -palvelussa.

Mitä mieltä olet Louis Vuitton Trio -pushista – onko tämä yhtä suuri kuin Multi Pochette vai jättääkö se tuntemaan olosi alhaiseksi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *