CC 107: Gen Z Thrifter, jolla on epätavanomainen kokoelma

nykypäivän vaatekaapin tunnustusten erässä, tyydyttämme nuoren keräilijän, joka on kotoisin Columbuksesta, Ohiosta, joka on tällä hetkellä kokopäiväisessä tutkimuksessa kokopäiväisessä taidehistoriassa. Taideopiskelijana hänen innostuksensa muodinsa lisäksi hänen opintojensa lisäksi on ollut vaikutusta hänen kokoelmaansa toistaiseksi, mutta lopulta säästävä on ollut suurin näkökohta, jonka hän on hankkinut. Tämä gen z -kukkaroiden harrastaja kukoistaa haun jännityksestä ja on kerännyt melko uskomattoman kappaleen valikoiman melko törkeitä tarjouksia! Vaikka tämä kukkaroiden harrastaja on vasta pussiin rakastavan matkansa alussa, hänen ajattelutapa ostaa sekä laukkuja kokonaisuutena on poikkeuksellisen ihailtavaa. Hän kauppaa hyvin hänen sisälläan ja ymmärtää myös laukkujen säästämisen arvon. Jotain paljon meistä haluamme, että olimme paljon parempia nuorempina vuosina! Tämän päivän tunnustus käyttää uutta katsausta nuoremman sukupolven ostorutiineihin.

Lue alla oleva koko CC ja älä muista lähettää omaa!

Jaa oma tunnustus!

Perusteet

Ikä: 19
Sukupuoli -identiteetti: Nainen
Sijainti: Columbus, OH
Ammatti: Kokopäiväinen opiskelija/stipendiaatti musiikkimuseossa
Teollisuus: Musiikki/taidehistoria/muoti
Palkka: 5000 dollaria
Kotitalouksien tulot: 85 000 dollaria

Pussit

Oletko peureforum -jäsen? Ei

Kuinka paljon laukkuja omistat? 30+

Mitä laukkuja on kokoelmassasi?

”Ylellisyys” -tarkkennopussit

Gucci
Vintage Gucci -lisäkokoelma Boston/Doctor Bag (aito ja säästäväinen)
Korkein pieni Dionysus gg/taupe (aito ja säästäväinen)

Diori
Vintage Girly Boston -laukku (ostettu käytettynä vastaavalla lompakon kanssa)

Balenciagan kaupungin laukku (aito ja säästäväinen; se on kuin palanut oranssi väri)

Valkoinen ”käteinen sisällä” Jitney 1.0 (osti uusi)

Moschino Couture X Ben Frost Fresh Box -pussi (ostettu käytettynä)

Preferred -ohjaajapussini kokoelmastani:
Mikki Hiiri X Keith Haring kantaa 42 (monivärinen)
Keith Haring Rogue 25 Metalli -savua
Jean-Michel Basquiat Square Laukku mustana
Jean-Michel Basquiat Rogue 25 Norsunluu
Vintage Ergo -pussi punaisella
Unikon nestemäinen kiiltävä hippi laukku

Minulla on myös kokoelmassani paljon ei-suunnittelijoita “uutuus” -pusseja, joita olen säästynyt vuosien varrella.

Paljonko kokoelmasi on arvoinen? 10 000 dollaria+

Mikä on paljon kallista laukkua? Tarkalleen, kuinka paljon rahaa maksin henkilökohtaisesti laukusta, paljon kalliitani on valkoinen jitney. Sain sen Ranskassa 750 euroa, mikä oli minulle valtava osto. Alkuperäisen hinnan suhteen sanoisin Dior Girly -laukun, Balenciagan kaupungin tai lopullisen pienen Dionysuksen.

Mitkä ovat kokoelmasi tärkeimmät tuotemerkit tai kappaleet? Minulla on paljon samanlaisia ​​ohjaajapusseihini, joista suurin osa oli säästäväinen alle 10 dollarilla. (Löysin jopa yhden ohjaajan kantavan rahapajan tilassa 2 dollarilla.) Ensimmäinen laukkuni oli valmentaja, samoin kuin pidän heidän käsityönsä ja niiden takana olevasta arvosta. En ole koskaan saanut sellaista heidän täyteen hintaan. Taidehistorian harjoittelijana, joka on tehnyt huomattavaa tutkimusta näistä kahdesta taiteilijoista, Haring ja Basquiat -laukut ovat minulle todella erityisiä. Sain itselleni Basquiat Rogue: n poistoaukosta 60%: n alennuksen jälkeen, kun olen nappaillut apurahaa, koska se on minulle alani unelmatehtävä (ja olin kasvanut menemään museoon, jossa työskentelen nyt.)

Minä sanoisin, että lopullinen pieni Dionysus on minulle huomattava. Uskoin aina, että tyyli olisi minulle taloudellisesti ulottumattomissa, mutta tapasin sen säästökaupassa juuri äskettäin samoin kuin niin onnellinen. Se oli 30 dollaria samoin kuin pystyin todentamaan sen entrupy -ihanteellisella. Näytti siltä, ​​että tähdet ovat linjassa!

Minkä ikäisenä sait ensimmäisen suunnittelijapussisi, samoin kuin mikä se oli? Sain ensimmäisen laukkuni keskimmäisessä laitoksessa autotallimyynnissä. Se oli ohjaajaperinne, samoin kuin minulla on edelleen se tänään. Aivan ensimmäinen ~ ylellisyyteni ~ laukku oli Moschino -laatikkolaukku, jonka pääsin pois Vestiaire -kollektiivista varastamaan. Se on todella erityinen ja olin niin ekstaattinen, kun se tuli, koska se oli aivan uutta tunnisteilla. Saan edelleen perhosia, kun katson uudelleen kiitotietä, että laukku on samoin kuin näkee sen kävelevän kiitotieltä.

Onko olemassa tietty laukku, jota haluat ostaa seuraavaksi? Haluaisin todella saada seuraavaksi Louis Vuitton -laukun. Minun mielestäni usein huomauttavat, että kokoelmassani on Louis Vuitton -muotoinen reikä, mikä saa minut nauramaan. Haluaisin erityisesti saada uuden aallon, koska pidän liukuvasta ketjusta, tikattuista nahasta ja sateenkaaren tyyppikilvestä. Jos saan minkä tahansa tyyppisen LV -pussin, se olisi Cindy Sherman -kynoklastien laukku. Se on varmasti unelmapussi. Cindy Sherman oli taiteilija, joka todella vaikutti minuun tutkimaan taidehistoriaa, joten minusta tuntuu, että laukku on kahden kiinnostuksen kohteeni risteys. Minun ei ole vielä löydettävä sitä torjumattomien kustannusten vuoksi-lol!

Mikä tahansa erityinen pussi, jolla on erityinen emotionaalinen arvoE? Off-White Jitney -sovelluksellani on minulle paljon emotionaalista arvoa. Sain sen Galeries Lafayette Haussmanille Pariisissa matkalla äitini kanssa. Olimme järjestäneet matka vuosien kehitysvuosina sekä Covid -osuman puolivälissä matkamme kanssa. Meidän piti lähteä yhtäkkiä, kun Yhdysvallat kielsi eurooppalaisen matkan, samoin kuin sain laukun viime yönä Pariisissa. Olin pelastanut jonkin aikaa saadakseni sen. Alun perin halusin saada meteorilaukun (joka oli juuri tullut tuolloin), mutta se oli kuitenkin loppuunmyyty. Valkoinen SA tuli takaapäin tämän laukun kanssa niin innoissani, koska tämä laukku oli mitä halusin ennen meteoria (koska se oli edellisestä kaudesta, tajusin, että minulla ei ollut mahdollisuutta saada sitä.) Pidän suunnittelun huumorista, samoin kuin uskon, että pussin nimen (Virgil Abloh nimitti sen Jitney -linja -autoon ja sen monimuotoisuuden asiakaskunnan) merkityksellisyyteen, joka resonoi sen kanssa, missä olin tuolloin kukkaroilla. Minulle se edustaa kaikkia häiriöitä, joita työskentelin lukion ruokakaupassa.

Tuntuuko sinusta laukkusi muuttavan ihmisten käsityksiä sinusta tai miten sinua kohdellaan? Se todella riippuu kuka. Jos ostan tavaratalosta tai huippuluokan putiikista, kyllä. Jos olen ilman yhtäkään, minua ei huomioida ottaen huomioon, että olen nuori. Ystäväni ja kotitalouteni eivät välitä heistä; Minulla on aina ollut erityinen tyylitunne, joten niitä käytetään siihen tässä vaiheessa. Huomaan, että jos tuon mukavamman pussin, saan muukalaisten paljon enemmän täydentäviä.

Ostokset

Kuinka usein saat uusia laukkuja? Saan harvoin pusseja uusia, mutta yleensä saan aina motivaatiota – ehkä parin kuukauden välein valtavaan ostokseen. Sääsen viikon aikana, mutta päädyn usein ilman mitään. Kaiken kaikkiaan en sanoisi, että on olemassa erityinen rutiini, johon saan laukkuja, kun otetaan huomioon, että niin suuri osa kokoelmastani on onnea sinänsä.

Mitkä kaupat säännöllisesti olette eniten? säästökaupat !! Alueellani on niin paljon, joten minulla on paljon vaihtoehtoja. Opiskelijana minulla ei ole paljon rahaa, joten pidän säästökauppojen pienen budjetin viehätysvoimasta. Säästö antaa minulle mahdollisuuden tutkia tyyliäni ja olla myös kestävä. Ottaen huomioon, että olen ohjaaja SA laitoksen vuoden aikana, ostan paljon ohjaajalla. Pidän erityisesti tarkistamaan vähittäiskaupan ”deletees” -opettajien (putiikkalaukut jyrkillä alennuksilla.) Jos haluan saada ensisijaisen suunnittelijapussin, menen alueellisiin sakeihini tarkastaakseni sen henkilökohtaisesti, mutta en koskaan saa henkilökohtaisesti.

Saatko koskaan käytettyjä laukkuja? Missä olet tottunut? Noin 60–70% kokoelmastani on käytetty tai säästäväinen. Sain Uuden-tagien Moschinon Vestiaire Collective -yrityksestä 275 dollarilla, samoin kuin Dior Girly ostettiin Mercarista sen vastaavalla budjetillaan 315 dollaria. Lopulta löysin vintage Guccin hyvän tahdon pop-up-kaupasta kaikista paikoista. Löysin Balenciagan alueellisesta säästöketjusta 3 dollarilla (!) Saadaan käytettyjä tai säästäviä on paljon kustannustehokkaampaa minulle tarjosi elämän vaiheen, jossa olen, samoin kuin tunnen vähemmän paineita pussilaukkujen pikkulasten ( Se ei kuitenkaan ole todeta, että en kuitenkaan pidä heistä paljon huolta!)

Tarjoatko vanhoja laukkuja maksamaan uusista ostoista? Ei vielä. Olen kuitenkin uskonut siihen. En usko, että kokoelmani on vielä saanut niin hullua. Joskus lahjoitan uutuuslaukun alueelliseen säästökauppaan tilaa kaapissani.

Tunnetko koskaan yhteiskunnallista painostusta ostaa paljon enemmän laukkuja? Joskus teen. Noudatan erityisesti Emma Chamberlainia ja hänen sisältöä, joten hän on vetänyt minut paljon enemmän Louis Vuittonin esteettiseen seurauksena. Huomaan kuitenkin kestävän paljon kuviopusseja. Olen aina marssinut oman rummun lyöntiin, kun se liittyy tyyliin.

Ajatteletko laukkusi ostaa sijoituksia? todellakin kuin ei. Yksi äitini ystävistä on raha -analyytikko, samoin kuin hän selitti minulle laukkuni kokoelmani investointina tyyliini ja onnellisuuteen. Pidin siitä, että hän kehitti sen. Tarkastan tarkalleen, kuinka paljon huippuluokan laukkuni tarjoavat ennakkomarkkinoille ja uskon realisoitumattomasta voitosta. Suoritan aina vertailuja pusseihin, jotka säästän ennen kuin ostan ne. Minusta tuntuu, että ajattelen niitä paljon enemmän rahallisina investoinneina vanhetessani.

Kuka vaikuttaa päätöksiin? Kysyn usein äidiltäni hänen mielipiteensä, etenkin kun se liittyy pussin laatuun. Hänen isänsä oli huonekalusuunnittelija, joka työskenteli laajasti nahkalla, samoin kuin hän ohitti hänen älykkyytensä erityyppisestä nahasta hänelle. Otan myös kumppanini säästävän kanssani. Hänellä on erityinen silmä/tyyli sekä arvostan hänen mielipiteitään.

Ovatko myyntiyhteisön yhteydet ostoksillesi? Ottaen huomioon, että saan harvoin uutta, ne eivät ole tärkeitä ostoksilleni. Itse SA: na tunnustan SA-asiakassuhteen arvon, samoin kuin pidän yhteyksistä, joita minäAke asiakkaideni kanssa. Minusta tuntuu, että se on niin voimaannuttavaa auttaa jotakuta valitsemaan laukku. Minusta tuntuu, että autan heitä heidän tyylinsä muotoilussa.

Miksi sinulla on ilo ostoksista, sen lisäksi, että hankkia jotain uutta? Minusta tuntuu, että tyylini on niin olennainen osa identiteettini – ymmärrän, että se näyttää matalalta. Tyylikuvakoni on prinsessa Diana, samoin kuin hän, kun hän totesi, että hän tunsi vaatteensa olevan viestintälaite. Tykkään käyttää sitä tekniikkana tarkalleen kuinka pukeudun. Valitsen vaatteita, laukkuja sekä kenkiä kaikkialta – pidän eklektisestä tyylini kanssa. Pukuni varusta minua ja saa minut tuntemaan parhaani. Säästö tietyllä tavalla on minulle erittäin mielenkiintoinen. Olen iloinen metsästyksen jännityksestä, etenkin kun löydän suuren arvon. Jätän usein mieluummin säästökaupat tyhjin käsin-en koskaan saa jotain vain saadakseni jotain.

Oletko koskaan tuntenut, että sinulla on huonompi palvelu kaupassa tai kaupassa ulkonäön, etnisyyden tai sukupuolen takia? Ehkä usein ikäni takia. Olen valkoinen nainen, joten tunnustan etuoikeuteni siellä.

Rahaa

Kuka maksaa laukkuistasi? Maksan suurimmasta osasta niistä ja maksan yksinvaraisesti kaikista huippuluokan etikettipusseistani. Äitini on tarjonnut minulle muutaman uutuuslaukkuani (ajattele Disney -laukkua) sekä yhden ohjaajapussien syntymäpäivän lahjana tai matkamuistona matkustamisesta

Varaatko budjettisuunnitelman laukun ostoksille? Puolet palkkani menevät tilille kustannuksista rahaa, samoin kuin toinen puoli menee säästöihin. Kun aion mennä matkalle (kuten lomani Pariisiin), aloitan säästää rahaa pussille tilanteessa, jos löydän jotain. Tunnen olevani vaikuttunut siitä, että lukenut muita vaatekaapin tunnustuksia ja uskon pelastavan vähän palkkani viikossa mennäkseen kohti LV Tyyppi muusta laukusta kokoelmassani.

Tabu -aiheet

Oletko koskaan ostanut väärennetyn, koska et voinut maksaa suunnittelijatuotteesta? Joo. Ostin tietämättään väärennetyn nopean Lontoon vintage -myymälästä ja olen ajatellut, että sen käytön lopetettiin. Harkitsin, että ostettu kaksi vääriä Pradan uudelleenlähetystä: yksi itselleni ja yksi äidilleni. En tuntenut mukavia kustannuksia yli 1 000 dollaria lähinnä nylonlaukkulla (etenkin rahapaikassa), samoin kuin en halunnut sijoittaa paljon “trendi” -laukkuun. En kadu sitä, koska se on heijasta korkealaatuista, samoin kuin se on mennyt lähinnä minne tahansa kanssani – instituutiosta rannalle leirintäalueelle, jotta voitaisiin piiskaamaan vuoristorata! En ymmärrä, tekisinkö sen uudelleen ajatellen etiikkaa.

Piilotatko koskaan ostoksia huomattavastasi? Ei. Hän samoin kuin minä molemmat keränvät lenkkarit ja myös vinyylilevyjä, joten olemme tuomitsevia, kun se koskee ostoksia. Hän on täysin tukeva, ja ajattelee, että kokoelmani on viileä. Usein hän lähettää minulle kuvia huippuluokan laukkuista, joita hän näkee luonnossa ja kysyy minulta, mitkä ne ovat sekä mitä uskon niistä?

Mikä on hulluin asia, jonka olet tehnyt maksaaksesi laukusta? Ota rahaa pois kustannussäästöistäni (mutta ei koskaan paljon yli puolet kokonais säästöistä) tai käytä Layaway -ohjelmaa (kuten Afterpay tai Klarna) saadaksesi laukun.

Uskotko, että ostamasi on koskaan ongelma? Oletko koskaan tuntenut, että kamppailet ostoriippuvuuden kanssa? En ajattele itseäni shopaholicia, koska olen verkossa keinoin. Huomaan, että ostan usein, kun olen surullinen, mikä on huono rutiini, jota yritän rikkoa. Jos saan jotain uutta, samoin kuin tulen taloon ja en pidä siitä, palautan sen aina. Minulla ei ole luottotuloskorttia niin hyvin, että minulla ei ole velkaa. Yritän käyttää itsehallintaa. Ymmärrän, että voin lyödä kaikki kustannussäästöt uuteen laukkuun, mutta en ehkä verkossa itseni kanssa, jos tekisin sen.

Loput

Onko muita kalliita harrastuksia tai intohimoja? Kerän myös vinyylilevyjä ja lenkkarit (mutta olen todella kamppailemassa hirviöiden kanssa, jotka ovat vinyylilevyjä, samoin kuin lenkkarien jälleenmyyntimarkkinoita, etenkin hypebeasts.) Olen samoin show -valokuvaaja; Pre-pandemia, suuri osa rahastani menisi näyttelylippuihin, juhlatiloihin, nokka-linsseihin, SD-kortteihin jne.

Mitä muuta haluat sisällyttää? Tunnen olevani ehdottomasti taloudellisesti etuoikeutettu, mitä haluan tunnistaa. Minulla on akateeminen stipendi, joka onneksi kattaa kaiken opetukseni, samoin kuin minulla on vanhemmiltani korkeakoulurahasto, joka auttaa minua asunnossa.

Ja kiitos kiitos, että olet tehnyt, jos olet tehnyt sen niin pitkälle! Ymmärrän, että laukkekokoelmani on vähän yhtä epätavanomaista, mutta se tekee minut niin onnelliseksi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *