Jos sinusta tuntuu palaneen suurista tuotemerkeistä, Moynat on laukun suunnittelija, joka sinun on tiedettävä

laajamittainen ylellisyysostokset ovat ristiriitaisia. Harvinaisuus on luontainen ylellisyydelle konseptina, koska se on jatkuvuuden toisessa päässä sekä säästö ja normaali. Jos jostakin tulee yleistä, se alkaa automaattisesti liukua takaisin jatkuvuuteen, mikä on ongelma myyjille ja tuotemerkeille, koska kukaan ei maksa palkkiota jostakin, joka näyttää olevan runsaasti saatavilla. Loppujen lopuksi, jos asia ei ole jollain tavalla erityinen, miksi se maksaa useita suuruusluokkaa paljon enemmän kuin muut asiat, jotka tekevät samaa työtä?

Valitettavasti tuotemerkeille ja vähittäiskauppiaille heidän kykynsä ansaita elantonsa riippuu asioiden myynnistä suurina määrinä, ja muodin yrityskonglomeratisoitumisen vuoksi näiden määrien on saatava yhä suurempi ostaakseen hallitusten ja osakkeenomistajien tyydyttämiseksi. Suunnittelijat ymmärtävät edelleen tarkalleen kuinka löytää tämä tasapaino (ja he todennäköisesti selvittävät sen ikuisesti), mutta sillä välin olen kuullut paljon kuluttajia (ja paljon lukijoitamme) ilmaista väsymystä suurimman kanssa , monia kaikkialla läsnä olevia laukkubrändejä. Ongelmana on kuitenkin, että ylellisyysmarkkinoiden yläpäässä on vain niin lukuisia paikkoja saada tuotteen laatua, ja kun haluat, se on mitä haluat. Jos kaikki tämä kuulostaa tutulta, ehdotukseni olisi tutkia Moynatia, jos et ole jo tuttu ranskalaisen perintönahkabrändiin.

Kuten tunnetuin Louis Vuitton ja Goyard, Moynat aloitti 1800-luvun ranskalaisen tavaratilan valmistajana. Se jatkui 1970 -luvulle saakka, jolloin se sulki Pariisin myymälän. Vuonna 2010 LVMH: n toimitusjohtaja Bernard Arnault osti Moynatin perheomistuksessa olevan Groupe Arnaultin alaisuudessa, missä omistusoikeus on nyt. Toisin kuin LVMH: n tuotemerkit, Moynat on edelleen enimmäkseen suusanallinen operaatio tunnetun ylellisyyden tunteisijoiden keskuudessa, mikä tekee siitä ihanteellisen lähteen huippuluokan lisävarusteille ja matkoille ihmisille, jotka tuntevat joukkomarkkinoiden väsymystä.

Moynatin laukkukokoonpano on tiukasti muokattu, mutta se osuu kaikkiin parhaisiin muistiinpanoihin: siellä on ylhäällä oleva kahva, sekä jäsenneltyjä että pehmeitä, useat läpän ottavat pussit ja mallistokappaleet, mukaan lukien tavaratilot ja kokonaiset tuotemerkin allekirjoitusmonogrammi, jotka voivat sisäiset käsityöläiset räätälöivät, aivan kuten Louis Vuitton ja Goyard. Pussissa viimeistely ja yleinen eleganssi ovat Hermès-taso.

Kuten saatat epäillä, jos Moynat ei olisi aiemmin ollut tutkallasi, brändi pitää asiat melko lähellä liiviä, hintojen ja ostomahdollisuuksien suhteen. Tässä talossa luetellaan pussimaksun sivustollaan ja näyttää joitain käytettävissä olevista väreistä, mutta saadaksesi selville hintoja tai ostaaksesi joko on lähetettävä sähköpostikysely tai vierailu tuotemerkin kourallinen putiikkeja Pariisissa, Lontoossa, Lontoossa, New York, Tokio, Soul, Peking, Hong Kong tai Taipei.

Vaikka Moynat on nyt rajallinen ja yksinoikeudella, on aina mahdollista, että se ei pysy niin ikuisesti. Arnault -perheen asusteiden hoitaminen tuotemerkeillä on taipumus kasvattaa kasvua, ja jo jonkin verran indikaattoreita, jotka saattavat ajaa Moynatin suurempaa tunnustusta, kuten yhteistyö musiikin supertähti Pharrell Williamsin kanssa vuonna 2014. Toistaiseksi se on kuitenkin hieno tuotemerkki. Katso, jos haluat merkittävän tuotemerkin, jonka kaikki ystäväsi eivät ole jo nähneet tai ostaneet itseään. Katso joitain alla olevista suosikkeistamme sekä joitain valokuvia siitä, mitä Facebookista löydettiin Moynat -työpajassa.

Moynat Vanity Bag

Moynat pienet rejane -laukut

Moynat madeleine laukku

Moynat limusiinirunkot

Moynat Gabrielle -laukut

Moynat ballerinapussi

Moynat Tango -laukku

Moynat Rejane Saddle Bag

Moynat danse laukku

Moynat Cabotin -pussi

Moynat ballerinapussi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *