Mercedes-Benz Fashion Week New York: Herve Leger syksy 2011

kritiikkiluokassa, jonka otin yliopistoon (kyllä, journalismin instituutio sisältää ohjeita tehokkaasti tuomitsevaksi), meille opetettiin, että paras tapa arvioida mitä tahansa on valita, mitkä sen tuottavan henkilön luovat tavoitteet olivat, ja arvioida sitten tarkalleen, kuinka hyvin nämä tavoitteet saavutettiin. Tällä tavoin elokuvakriitikon henkilökohtainen maku vie takapenkin työn tuottavan henkilön objektiiviseen menestykseen, samoin kuin yritän tehdä juuri sen säveltäessään Herve Legerin syksystä 2011.

Mahdollisuus tarkistaa sitepukujen kokoelma oli vähän hämmentävä jo ennen kuin kokoelma debytoi aiemmin tänään, koska se on sellainen kuin yrittäisit perustaa perheenjäsenen ansioita äitisi kiitospäivän kalkkunasta – ymmärrät mitä tuli, ymmärrät mitä se oli Makuun samoin kuin minkään erilaisen saaminen olisi täysin romahtanut maailmankatsomuksen, kun ymmärrät sen. Herve Leger tarkoittaa sitepukuja, pidätkö siitä vai ei.

Ja sitepuvut olivat juuri sitä, mitä saimme, moninaisina pituuksilla sekä neutraaleilla väreillä, joista jotkut peitettiin laitteistoilla ja toisilla melko paljaina. Kokoelma ei tuntenut uutta, mutta tuntui siltä, ​​millaisia ​​vaatteita, joita suuret naiskaupat haluavat käyttää, kun he haluavat mennä yöllä ja näyttää kuumalta. Erityiset iltapuvut olivat odottamaton kohokohta; Ihannetapauksessa tuotemerkki tarkistaa tulevaisuudessa lisää mahdollisuuksia kyseiseen siluettiin.

Valokuvia New York Timesin kautta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *