Danse Lenten jatkuvasti loppuunmyytyjä laukkuja on saatavana ennakkotilattavaksi Moda Operandissa, ja meillä on 15% alennus

, vaikka et ole erittäin perehtynyt indie-laukkubrändiin Danse Lente, olet melkein varmasti nähnyt Brändin laukut, olipa kyseessä supervahti-toimittajan käsivarressa, joka on kuvattu muotiviikon ulkopuolella tai suosikki verkkokaupan uudessa saapumisosassa. Olet ehkä huomannut myös jotain tuotemerkin muoti eteenpäin, saavutettavissa olevista laukkuista: ne eivät pysy kiinni varastossa pitkään. Se tekee Moda Operandin Danse Lenten New Resort 2019 -kokoelmasta erityisen hyvän mahdollisuuden-et vain voi napsauttaa yhtä brändin halutuimmista laukkuista ennen kuin he osuvat säännöllisiin jälleenmyyjiin, mutta Purseblog-lukijat voivat saada 15% alennuksen koodilla Danse15.

Kuponkihälytys

Missä Moda Operandi

Koodi Danse15

Mikä 15%: n alennus Danse Lente Resort 2019 Ennakkotilauksista

Rajoitukset voimassa 9. heinäkuuta 2018 saakka.

Runko -show kulkee 9. heinäkuuta, ja siitä löydät yli 30 aivan uutta kappaletta tulevasta linjasta. Se sisältää brändin hittien, kuten Johnny Bucket Bag ja Phoeben olkalaukku, sekä täysin uusia muotoja, jotka laajentavat merkittävästi tulevan tuotemerkin maailmankuvaa. Kokoelma on erityisen vahva, kun kyse on mielenkiintoisista, tuoreista väriyhdistelmistä, ja Danse Lenten arkkitehtonisen estetiikan takia laukut antavat itsensä helposti tällaiseen kokeiluun.

Alla olemme sisällyttäneet joitain suosikkikappaleistamme kokoelmasta aloittaaksesi, ja voit ostaa koko valinnan Moda Operandin kautta.

Danse Lente Margot Tote
476 dollaria MODA Operandin kautta

Danse lente mini Johnny laukku
365 dollaria MODA Operandin kautta

Danse lente mini lorna laukku
467 dollaria MODA Operandin kautta

Danse Lente Mini Phoebe -pussi
365 dollaria MODA Operandin kautta

Danse lente phoebe bis laukku
421 dollaria MODA Operandin kautta

[karuselli]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *